Arad
Se afişează 21-30 din 164 rezultate.
  • Macarons - desertul rafinat al momentului
  • 0

  • Săptămâna asta, La Boheme-delices français va oferă Macarons. Cel mai dorit desert al momentului. Cu toții avem mici pofte câteodată, așa că, faimosul macaron este perfect pentru a ne îndulci ziua. După cum știm deja, esențele tari vin în sticluţe mici.
  • Conopida cu ton
  • 0

  • Conopida este o leguma din familia cruciferelor, care acopera necesarul zilnic de Vitamina C, dar si alte substante benefice pentru organism cum ar fi Vitamina K, Complexul B, carotenul si are in compozitie cele mai importante minerale pentru revigorarea organismului: potasiu, calciu, magneziu, mangan, fier, zinc şi cupru.
  • Tort cu glazura de ciocolata raw
  • 0

  • Dupa cum v-am obisnuit deja, aceasta reteta e facuta din ingrediente crude, neprocesate termic, fara alimente de origine animala si indulcitori artificiali!
  • Restaurant Milenium Garden
  • 0

  • Maeştri ai ospitalităţii, fie că vorbim de arta culinară practicată în cele două restaurante, fie de organizarea de evenimente private sau de companie, noi, cei de la Milenium suntem fideli propriei tradiţii a profesionalismului şi bunului gust.
  • Arad, Strada Dorobantilor, nr. 37-41 (Vezi pe harta)
  • 0720052287
  • Salata de kale cu ton
  • 0

  • Varza kale are niste proprietati incredibile si este considerata superalimentul momentului. Plina de antioxidanti, minerale si vitamine, aceasta varza scade considerabil riscul de cancer ovarian si cancer la san si diminueaza riscul de artrita.
  • Branza de migdale cu leurda
  • 0

  • Pentru ca am postat mancaruri raw, dulciuri raw, tagliatelle raw, m-am gandit ca ar fi cazul sa postam si un aperitiv raw. Nu am vrut doar sa bifez sectiunea, ci am vrut sa aduc in atentia tuturor cat de usor se poate face acest aperitiv.
  • Tagliatelle de dovlecel cu ciuperci crude si sos picant
  • 0

  • Cine a spus ca nu putem savura o portie de tagliatelle consistenta si delicioasa la cina? Ma refer aici sa putem manca portia de tagliatelle fara sa ne simtim vinovati ca luam in greutate, fara sa ne gandim la cantitatea de carbohidrati ingerata si toata seria de mustrari de constiinta la care ne supunem. Totul tine de imaginatie si de cum alegem ingredientele. Optiunile sunt neliminate.