Arad

De ce să folosiți cuptoare pentru patiserie?

De ce să folosiți cuptoare pentru patiserie?

Detalii articol

Categorie
Articole / anunturi mancare si bautura
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
259

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Dacă lucrați într-o bucătărie profesionistă, într-o brutărie sau într-un laborator de patiserie, cu siguranță sunteți conștienți de marea importanță pe care o au niște echipamente de copt aluaturi specializate. De aceea e bine să vă dotați cu unul sau mai multe modele de cuptoare pentru patiserie ce înglobează un know how de ultimă oră.

Puteți realiza astfel preparate din paste inovative, având la dispoziție echipamente de înaltă calitate și puteți oferi clienților dvs. produse de patiserie delicioase, alături de produse de panificație.

Așteptările lucrătorilor HoReCa de la un cuptor profesional nu sunt doar în sensul de a găti anumite tipuri de alimente, ci și de natură tehnică. Un asemenea echipament gastronomic trebuie să lucreze în mod continuu multe ore de-a rândul, astfel încât să genereze valoare adăugată pentru firma respectivă.

Chiar și pentru unitățile care au mai mult de un cuptor de patiserie, defectarea unuia dintre ele înseamnă pierderea automat un randament mai scăzut. Din toate aceste motive, cuptorul este cea mai importantă achiziție pentru o firmă.

Cuptoarele profesionale de patiserie sunt foarte diferite de cuptoarele casnice. Astfel de cuptoare trebuie să fie de dimensiunea, puterea și ușurința de utilizare cerute de utilizatori.

În plus, cuptoarele profesionale de acest gen necesită o circulație mai eficientă a căldurii, măsuri de siguranță suplimentară împotriva incendiilor, o curățare și întreținerea regulată, mult mai frecventă decât cuptoarele de uz casnic. Există, de asemenea, multe tipuri diferite de cuptoare, achiziția acestora realizându-se în funcție de meniul afacerii și de tipul de produse care trebuie coapte în ele.

Categorii de cuptoare gastronomice pentru brutării și patiserii

Cuptoarele de punte

Aceste echipamente profesionale de copt prezintă încălzitoare multiple, de aceea pot fi folosite pentru a găti diferite feluri de preparate în același timp. Ele sunt adesea preferate pentru coacerea pâinii, pizza și alte alimente derivate.

Deși sunt de obicei sunt simple sau duble, sunt disponibile la furnizori și modele cu mai multe rafturi. Acestea din urmă au avantajul că economisesc și spațiul în incinta de lucru.

Cuptoarele cu convecție

Cuptoarele cu convecție sunt perfecte pentru coptul multor produse, inclusiv a acelora de patiserie. Reprezintă echipamente perfecte și pentru bucătăriile multor restaurante, deoarece scad vizibil timpul de gătire.

De la TC Romania Crown Cool puteți acum comanda cuptoare de patiserie speciale, la prețuri atractive, pentru dotări care vă vor permite să vă depășiți foarte ușor concurența.

Dacă o să intrați pe site-ul lor o să puteți analiza în detaliu astfel de echipamente de patiserie profesionale cu diverse capacități. Datorită structurilor extrem de solide, realizate din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate, puteți să le folosiți intensiv la coptul unor produse de panificație și patiserie delicioase. Deoarece ele vă vor fi ajutoare de nădejde timp de mai mulți ani, amortizarea costurilor de achiziție se va face rapid.

Cuptoarele de patiserie de la TC Romania sunt produse performante, care se reglează ușor și au iluminare interioară, pentru a nu fi nevoiți să tot deschideți ușile echipamentelor în cauză pentru a vedea dacă s-au copt produsele respective de panificație și patiserie.

Puteți alege din oferta de cuptoare de pe site între diferite dimensiuni și funcții, după nevoile specifice ale afacerii dvs.

În afară de echipamentele de copt în sine, de cea mai bună calitate și comercializate la cele mai accesibile prețuri, la TC Romania Crown Cool beneficiați și de o linie de asistență pentru clienți competitivă, precum și de o mentenanță tehnică garanție de înalt nivel.

Autor

  • Digital Metrics
  • 0Partener de afaceri

  • Viziunea Digital Metrics: Indrazneala, creativitatea, promptitudinea si atentia pentru detalii definesc agentia Digital Metrics in tot ceea ce face. Toate campaniile noastre au in centrul lor clientul si sunt orientate catre rezultate masurabile. Beneficiem de cele mai actuale tool-uri de marketing online, avem statistici de la mai mult de 100 de campanii de SEO desfasurate.
  • Arad
  • 0743204060