Arad

Ustensile de pescuit ilegale confiscate de jandarmii arădeni


Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 5 luni si 5 zile
Apartine de
Jandarmeria Arad
Vizualizari
109

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Sâmbătă, 23 Martie a.c., un echipaj de jandarmerie, din cadrul Grupei de Jandarmi Supraveghere și Intervenție Pecica, a depistat pe malul râului Mureș, în zona localității Pecica, doi bărbați care pescuiau ilegal, folosind două dispozitive de tip crâsnic ridicător, din categoria uneltelor de pescuit comercial din plasă, interzise a fi deținute și folosite de persoane neautorizate.

Pe numele celor celor două persoane s-au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, având în vedere că sunt asimilate infracțiunii de ,,producerea, importul, comercializarea, deţinerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârşelor, vintirelor, precum şi a altor tipuri de unelte de pescuit commercial”,conform prevederilor O.U.G. nr. 23/2008, privind pescuitul și acvacultura, iar uneltele folosite la pescuit, au fost ridicate în vederea confiscării.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Autor

  • Seo Agency
  • 0Partener de afaceri

  • SEO Agency pentru noi nu este doar o agentie, ci este o echipa care in fiecare zi munceste pentru afacerea ta, controland toate canalele de trafic si asigurand un profit maxim. Optimizam site-uri de peste 10 ani.
  • 0785369369