Arad

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/

Ustensile de pescuit ilegale confiscate de jandarmii arădeni

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 5 ani si 1 luna
Apartine de
Jandarmeria Arad
Vizualizari
891

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Sâmbătă, 23 Martie a.c., un echipaj de jandarmerie, din cadrul Grupei de Jandarmi Supraveghere și Intervenție Pecica, a depistat pe malul râului Mureș, în zona localității Pecica, doi bărbați care pescuiau ilegal, folosind două dispozitive de tip crâsnic ridicător, din categoria uneltelor de pescuit comercial din plasă, interzise a fi deținute și folosite de persoane neautorizate.

Pe numele celor celor două persoane s-au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, având în vedere că sunt asimilate infracțiunii de ,,producerea, importul, comercializarea, deţinerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârşelor, vintirelor, precum şi a altor tipuri de unelte de pescuit commercial”,conform prevederilor O.U.G. nr. 23/2008, privind pescuitul și acvacultura, iar uneltele folosite la pescuit, au fost ridicate în vederea confiscării.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/