Arad

Curs de modeling

Detalii curs

Telefon
0758654014, 0742531043
Categorie
Cursuri divertisment
Modificat
acum 2 ani si 5 luni
Vizualizari
2443

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Pregatiri pentru noua generatie de miss-uri

Dupa ce a deschis poarta catre modelingul local si national la peste 1000 de modele din Arad, Timioara si Focsani, agentia de modele si fotomodele Angels Models organizeaza primul curs de modeling complet, care include miscare scenica, make-up, coregrafie, sedinte foto profesionale si know-how-uri. Cursul se intinde pe o perioada de 5 saptamani, cu un total de 15 ore de formare in domeniu. Aceste notiuni vor ajuta cursantii sa acumuleze experienta necesara si sa inceapa sa lucreze in domeniu.

Cursul de modeling si foto-modeling este dedicat fetelor si baietilor cu varsta cuprinsa intre 3-25 ani si va incepe joi, 7 octombrie 2010.

Agentia ofera tuturor absolventilor posibilitatea semnarii contractului de impresariat artistic si colaborarea cu aceastia pe o perioada de minim un an. Activitatile in urma cursului sunt: prezentari de moda, sedinte foto, concursuri de miss, reclame TV, emisiuni de nisa.

Agentia Angels Models apartine brand-ului Angels Events, care este organizatorul evenimentelor MISS Arad, MISS Timis, MISS Focsani, mini-Miss Arad, Festivalul Tinerilor Designeri din Vestul Romaniei.