Arad

Scoala de dans Ballroom Dance Arad Client Gold

Detalii club sportiv

Adresa
Arad, Calea Timisorii, nr. 30
Telefon
0740470709
Social links
Categorie
Cluburi sportive
Modificat
acum 8 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1462

Voteaza & Distribuie

Prezentare club sportiv

Scoala de dans Ballroom Dance Arad - cursuri sportive pentru copii


Dans sportiv - initiere și performanța:
- marți si joi -17.00-18.00 (copii 7-13 ani)
- marți și joi - 18.00-19.00 (copii 4-6 ani)
- marți și joi - 19.00-20.00 (copii 14-18 ani)
- luni, miercuri si vineri - grupe performanța.

Organizam pentru copii:
- cursuri de dans sportiv: Latino și standard
- cursuri de street dance
- cursuri de karate
- cursuri de gimnastica medicala
- cursuri de modeling
- cursuri de balet.

In toamna anului 2006,a fost înființat in Arad primul club de dans sportiv din Arad - Ballroom Dance. Scopul principal viza posibilitatea ca tineri aradeni sa se poata antrena la ei acasa. Totodata înființarea acestui club de dans a facut ca si Aradul sa se numere printre orasele care au dat sportivi de performanta in aceasta nobila arta-dansul.

Doar dupa un an de antrenamente si munca asidua, clubul, prin sportivii sai a inceput sa participe la competitii interne, unde după primele concursuri au inceput sa apara rezultate.Dupa doar câțiva ani de munca, sportivi au inceput sa participe si la competiti internationale, reusind de asemenea sa se claseze in finale. Muncind, copii au reusit sa treaca de la clasa valorica la alta intr-un timp relativ scurt.

De alungul timpului am reusit sa obținem patru titluri de campioni naționali si sase clasări in finale la Campionatele Naționale de dans sportiv ,de asemenea am reușit sa pregatim instructori și antrenori care s-au ridicat din rândul acestor sportivi de nivel inalt si care in present antrenează in cadrul clubului. Grupele de dans sportiv cuprind copii incepand cu varsta de 4 ani repartizati in diferite grupe pe nivel de performanța.

CS Ballroom Dance a primit acceptul din partea federatiei romane de dans sportiv de a oraniza concursuri nationale, care s-au desfasurat la sala polivalenta a orasului si au avut loc pana in present 11 editii a concursului național de dans sportiv - CUPA BALLROOM.

Datorita faptului ca toate aceste editii au indeplinit punctajul cerut de federatie și datorita prestatiei si avantului pe care l-a luat dansul sportiv in Arad, au determinat FRDS sa acorde clubului dreptul de a organiza una cele mai importante competitii din tara - CAMPIONATUL NATIONAL DE 10 DANSURI SI UNDER 21 - LATINO SI STANDARD AL ROMANIEI ce a avut loc in Arad in anul 2014 - luna aprilie, unde au participat dansatori din toata tara care au fost jurizați de 30 de arbitri internationali si din tara.

Un alt rezultat important pentru acest club a fost si participarea in 2014 la emisiunea de televiziune ROMANIA DANSEAZA - unde clubul a participat cu 2 formati, una formata din 24 sportivi cu varste intre 8 si 12 ani si o alta formată din 20 sportivi cu varste intre 13-18 ani, reusind performanta de a ajunge in semifinalele concursului.

Clubul multumeste antrenorilor pentru seriozitatea si munca pe care o depun in pregătirea perechilor din acest club, pentru a se prezenta onorabil la toate competitiile la care participa si pentru faptul ca nu exista competitie in tara la care sportivi nostri sa nu se claseze in finale sau pe primele locuri pe podium, ceea ce face ca clubul sa se situeze printre scolile cu rezultate din tara.

Clubul multumeste de asemenea și sportivilor care indiferent de varsta inteleg ca practica un sport de performanta si se dedica cu totul, muncesc cu indarjire si poseda ambitia necesară unor luptatori, pentru ca au inteles ca doar asa pot obtine rezultate. Și nu in ultimul rând, clubul mulțumește parintilor care sunt alături de copii, sacrifica timpul, investesc totul pentru evolutia lor, sprijina clubul pe a ne putea desfășura activitatea in conditiile dorite. Suntem bucuroși pentru ca ca am reusit sa creem o mare familie, unde copii pot practica acest minunat sport care este jumatate arta si jumatate sport și unde copilul are parte atât de mișcare cât si de socializare.

Rezultatele exceptionale obtinute de club de-a lungul existentei sale se pot constitui intr-un demers pentru copii si tinerii care doresc sa cunoasca mai mult despre aceasta ramura sportiva, ce poate fi privita ca o scoala unde se începe cu inițierea in tainele acestui sport și unde se poate continua cu performanța unde se modeleaza invingatori. Cursurile au loc in sediul scolii de dans din Calea Timisorii nr. 30 (in curte) unde o sala de 500 mp sta la dispozitia tuturor celor interesati - 0740470709.

Filtre club sportiv

Sporturi: Dansuri sportive
Dotari: Sala de dans