Arad

Cursuri de salsa in Timisoara Client Diamant

Detalii curs

Telefon
0772297781
Web
https://salsarebels.ro
Social links
Categorie
Cursuri sportive
Modificat
acum 3 luni si 2 saptamani
Apartine de
Salsa Rebels
Vizualizari
461

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Cursuri de salsa in Timisoara


Salsa Rebels din Timisoara organizeaza cursuri de salsa pentru incepatori si avansati. La grupele de incepatori se ia totul de la zero si se explica pe indelete. Cursuri de nivel intermediate se adreseaza celor care au aproximativ 6 luni - 1 an de dans in spate si o dorinta arzatoare spre perfectionare continua!

Vrei sa te relaxezi, sa cunosti oameni noi, sa te deconectezi de problemele zilnice, sa te redescoperi si reinventezi? Totul intr-un mediu prietenos si alaturi de oameni faini? Atunci pe tine te cautam! Vino alaturi de noi si promitem sa fim inceputul unei noi etape in viata ta! Una de neuitat!

La acest curs se abordeaza toate elementele care pot duce dansatorii la urmatorul nivel: shines, hands and body movement, leading & following si asa mai departe.

Lectiile private – se pot sustine la initiativa solicitantilor, reprezinta o lectie de o ora, 1 la 1 intre solicitant si instructor! In cadrul acestor lectii, abordarea este personalizata pe stilul, nivelul si nevoile solicitantului.

Filtre curs

Disciplina: Dans
Cursuri de dans: Bachata, Salsa