Arad

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro

Cine a preluat echipa de fotbal Newcastle?

Cine a preluat echipa de fotbal Newcastle?

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
591

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

FC Newcastle United este un club de fotbal profesionist care activează în Premier League. Newcastle United mai este cunoscut și sub numele de The Magpies sau The Toon. Clubul a fost fondat în anul 1892 în urma unirii a două cluburi locale și anume Newcastle East End și Newcastle West End. Newcastle are sediul în Newcastle upon Tyne.

Aceasta se află pe locul 8 în Anglia din punct de vedere al palmaresului. Newcastle se mândrește cu multe trofee și premii. Englezii au câștigat titlul de campioană de 4 ori în Premier League, fiind favoriți și în ponturi Premier League, poziția a doua de 2 ori și s-au clasat pe al treilea loc de 4 ori. De asemenea, Newcastle a câștigat titlul de campioană la Cupa UEFA Intertoto în anul 2006. Premier League, care este cel mai important campionat al lumii are o nouă forță de curând. Clubul de fotbal Newcastle a fost preluat oficial de un grup de investiții din Arabia Saudită care este condus de Mohammed Bin Salman. Mike Ashley, fostul conducător al clubului fotbalistic, e cedat clubul consorțiului din Arabia Saudită pentru o sumă impresionantă.

Fostul acționar și noii acționari ai lui Newcastle

Mike Ashley a deținut Newcastle din anul 2007 până anul acesta în octombrie. Negocierile dintre Ashley și grupul de investitori arabi au durat mai bine de 18 luni, intervenind pe parcurs mai multe obstacole legale care au împiedicat încheierea tranzacției. Jurnaliștii de la Daily Mail au spus ca principala problemă care a făcut ca negocierile să dureze atât de mult a fost că Premier League nu a aprobat o tranzacție prin care unul dintre cluburile sale ar fi fost deținut de un stat pe care îl credea vinovat de piraterie împotriva unuia dintre partenerii săi de difuzare. Premier League a dat în judecată statul arab de nu mai puțin de 9 ori în ceea ce privește pirateria. Din acest motiv, grupul arab a trebuit să dovedească separarea de statul saudit, Într-un final, în octombrie 2021, aceste probleme au fost rezolvate.

Newcastle este clubul sportiv care în prezent are cei mai bogați deținători. Mohammed Bin Salam are o avere la care mulți doar visează. Arabul, care este liderul grupului de investiții ce a preluat Newcastle, are o avere care se ridică la 250 miliarde de euro, avere care este de 10 ori mai mare decât a deținătorului Manchester City, Sheikh Mansour. Newcastle a fost vândută către grupul arab la nu mai puțin de 300 milioane de euro. Aceste cifre prevestesc totodată faptul că Newcastle va beneficia de investiții serioase, acest lucru ducând cu siguranță la dezvoltarea rapidă a echipei. Newcastle ar putea deveni rapid una din favoritele la câștigarea Champions League.

În schimb, noii patroni ai Newcastle au primit o lovitură dură din partea Marii Britanii la scurt timp după ce au semnat contractul. Liga Profesionistă din Anglia le-a interzis companiilor deținute de reprezentantul statului Arab să ofere o posibilă sponsorizare clubului englez. Momentan acest lucru a fost decis doar pentru o lună, dar se ia in considerare varianta blocării definitive a vreunei sponsorizări masive din partea arabilor.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro