Arad

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/

Top 5 cele mai frumoase stadioane din Premier League

Top 5 cele mai frumoase stadioane din Premier League

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 3 ani si 9 luni
Vizualizari
1715

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Fotbalul rămâne un sport care atrage milioane de spectator și emoții an de an, de la jucători cu potențial și experiențe care ridica nivelul de adrenalina la maxim, până la modalități de transmitere a jocului pe cele mai mari stadioane. S-a făcut un top al celor mai frumoase stadioane din Premier League, unde merita să mergi pentru a trai cu sufletul la gura un meci de fotbal și a împarți alaturi de spectatorii din tribune emoțiile jocului. În Anglia suporterii fotbalului trăiesc o adevărată cultură a fotbalului, existând și un mare interes pentru pariuri sportive UK.
1. Old Trafford (Manchester United)
Printre cele mai importante caracteristici ale unui station de Premier League se numără: arena, arhitectura și suprafața. Stadionul lui Manchester United se mai numește și „Teatrul Viselor” și este al patrulea ca mărime din Anglia. Cu toate acestea, este cel mai mare dintre stadioanele de Premier League și aparține orașului Manchester. Inaugurat în 1909, stadionul are o capacitate de 74.994 de locuri și este unul dintre cele mai aplaudate la nivel mondial.
2. Tottenham Stadium (Tottenham Hotspur)
Inaugurat în 2019, stadionul are o capacitate de 62.850 de locuri și aparține lui Tottenham Hotspur. Arena ultra-modernă a necesitat o investiție de 1 miliard de euro și este recunoscută ca fiind unul dintre cele mai superbe stadioane de Premier League din Europa.
3. Emirates Stadium (Arsenal)
Acest stadion este sponsorizat de Emirates, aparține Kroenke Sports & Entertainment și a fost inaugurat în 2006. Este una dintre cele mai impunătoare arene pentru Premier League și are o capacitate de 60.704 locuri. La momentul inaugurării era cel mai modern stadion din Anglia.
4. St. James Park (Newcastle)
Splendoarea Arenei Newcastle nu are nicio legătură cu performanta slabă a echipei Newcastle și este una dintre cele mai mari stadioane din lume. Inaugurat în 1892, are o capacitate de 52.405 locuri și aparține Newcastle United. Se zice că această arenă este mai mare chiar și decât cea de la Etihad Stadium-Man City sau Stamford Bridge-Chelsea și se apropie ca dimensiuni de cele mai mari renumite stadioane ale marilor echipe de fotbal.
5. Anfield (Liverpool)
Arena Anfield a fost înființată în 1894, cu o capacitate de 53.394 locuri. Aparține Fenway Sports Group și este cunoscută drept arena a celor de la Liverpool. Cei mai în vârstă își pot aminti cu drag de imnul „You’ll Never Walk Alone” cântat pe terenul Anfield de zeci de mii de suporteri. Din acest punct de vedere, locul are o puternică valoare sentimentală pentru pasionații de fotbal și de Premier League.

Desigur, nu tot timpul stadioanele Angliei sunt pline cu jucători. Un clasament al echipelor care adună cei mai numeroși spectatori în tribune arată o altă imagine a stadioanelor de Premier League. Un stadion grandios și ultra modern va atrage mereu admirația oamenilor, însă nu toți vor fi dispuși să cumpere un bilet la un meci.

Se pare că doar West Ham (London Stadium), Chelsea (Stamford Bridge), Leicester City (King Power Stadium), Arsenal (Emirates Stadium) și Norwich (Carrow Road) reușesc să umple peste 99.2% din locuri. Fiecare dintre acestea are capacități de la 20.000 la 60.000 locuri, însă se pare că nu orice stadion cu 60.000 de locuri reușește să atingă prin intermediul suporterilor procente apropiate de 100%.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro