Arad

Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro

Art Encounters

Art Encounters

Detalii

Categorie
Manifestari culturale
Modificat
acum 7 ani si 6 luni
Apartine de
Muzeul de Arta Arad
Vizualizari
1508

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 1 octombrie 201717:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Duminică, 1 octombrie, de la ora 17.00, la Muzeul de Artă Arad, are loc evenimentul inaugural al bienalei de artă contemporană Art Encounters Timișoara și Arad 2017.

Cu acest prilej, la Muzeul de Artă arădean va fi deschisă expoziția "De veghe în oglindă", curatoriată de Ami Barak și Diana Marincu. Totodată, ca eveniment colateral al bienalei, are loc o avanpremieră a expoziției de fotografie "Sieranevada" a cunoscutului regizor român Cristi Puiu.

De la ora 19.00, la cinematograful Arta, programul serii continuă cu un concert al formației Soare Staniol, prilejuit de finisajul Media Art Festival 2017. Urmează, de la ora 20.00, un cocktail oferit de organizatorii Art Encounters.

Art Encounters 2017 va avea loc la Timișoara și Arad în perioada 30 septembrie – 5 noiembrie 2017. Evenimentul va încerca să devină un dispozitiv dinamic prin care cultura vizuală contemporană și scena de artă din România pot face vizibile provocările, fragilitățile, dar în egală măsură ambițiile și punctele forte pe care se construiește într-un timp accelerat viitorul artei contemporane.

Aflată sub înaltul patronaj al Președintelui României și organizată de Art Encounters Foundation, bienala de artă contemporană este derulată la Arad printr-un proiect al GMMC finanțat de Centrul Municipal de Cultură Arad.

Vă invităm să regăsiți în postările alăturate acestui eveniment programul integral al manifestărilor arădene din cadrul Art Encounters Timișoara și Arad.

Anunt Diamant EuroInstal - Calea Radnei

EuroInstal Arad - Calea Radnei - tevi, fitinguri cupru, sanitare, accesorii pentru baie
https://euro-instal.ro