Arad

Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro

Alegerea unui kit

Alegerea unui kit țigara electronica

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
1414

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Atunci cand cumperi un kit tigara electronica este bine sa stii cum il alegi. Sa fie ieftin? Sa fie scump? Sa aiba materiale de calitate? Ce anume conteaza la un astfel de produs?

Evident, exista cateva criterii pe care trebuie sa le iei in considerare. Un prim criteriu ar fi producatorul. Conteaza sa alegi un producator de incredere, care a reusit sa atraga atentia altor fumatori si are produse rezistente. Cauta pe forumuri de specialitate si gaseste producatorul cel mai potrivit pentru tine.

Tipul de tigara electronica este si el important. Putini oameni stiu, insa exista 10 modele de tigara electronica pentru care poti opta. De la tigarile electronice clasice pana la cele clearo sau ato RBA, poti descoperi avantaje si dezavantaje la fiecare model.

Poate cel mai important element la alegerea unui kit tigara electronica este concentratia de nicotina. Este adevarat ca nu are nicio treaba cu aparatul, insa are o importanta colosala pentru experienta de fumat. Concentratia de nicotina este cantitatea in miligrame pentru fiecare mililitru de e-lihid din tigara. De regula concentratia poate sa fie intre 0 si 36 de mg de nicotina, asadar, este bine sa te gandesti serios inainte de a lua o decizie. Cantitatea de nicotina inhalata trebuie sa fie decisa in functie de cantitatea de tigari fumate.

Astfel, daca te-ai lasat de fumat si vrei sa continui doar cu gestul, atunci ai nevoie de un lichid fara nicotina. Pentru fumatorii care fumeaza doar 2-3 tigari zilnic, nivelul de nicotina de 6 mg/ml este cel potrivit, in timp ce fumatorii care obisnuiesc sa fumeze peste 2 pachete pe zi, nivelul de nicotina de care au nevoie este de 36 mg/ml.

Evident, exista si detalii care pot sa conteze atunci cand alegi o tigara electronica. De la aspectul fizic al acesteia pana la modul in care o tii in mana, fiecare detaliu conteaza si poate sa decida cum vei fuma. Ceea ce este cert insa, este faptul ca daca alegi un kit de tigara electronica alegi sa fumezi mult mai sanatos. Pe termen lung, acest lucru se va vedea iar riscurile de a dezvolta probleme de sanatate vor fi mult mai mici.

Filtre stire

Data crearii: Luna trecuta, Anul curent

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro