Arad

Agentia imobiliara Acasa Client Diamant

Agentia Imobiliara Acasa

Detalii agentie imobiliara

Adresa
Arad, Bulevardul Decebal, nr. 2
Telefon
0724200000
Web
https://acasaarad.ro
Social links
Categorie
Agentii Imobiliare
Modificat
acum 2 luni si 1 zi
Vizualizari
645

Voteaza & Distribuie

Prezentare agentie imobiliara

Agenția Imobiliară ACASA din Arad


Expertiza și Diversitatea Serviciilor Imobiliare în Arad

Situată pe Bulevardul Decebal 2 Parter, în inima orașului Arad, Agenția Imobiliară ACASA reprezintă un nume de referință în lumea imobiliară. Cu o experiență îndelungată, ACASA se distinge prin oferirea unui spectru larg de servicii dedicate atât clienților individuali, cât și celor corporativi.

1. Agentii Imobiliare și Rolul lor Esențial: ACASA, prin agenții săi imobiliari calificați, asigură o gamă completă de servicii. Fie că e vorba de navigarea complexității pieței imobiliare sau de găsirea celei mai bune oferte, echipa noastră este dedicată succesului clienților săi.

2. Evaluări Imobile: Oferim evaluări imobiliare de încredere, fundamentale atât pentru vânzători cât și pentru cumpărători, asigurând o tranzacție justă și transparentă.

3. Cumpărare și Vânzare Proprietăți de Lux: Specializați în segmentul de lux, oferim clienților noștri acces la unele dintre cele mai exclusiviste proprietăți din Arad și împrejurimi.

4. Consultanță în Investiții Imobiliare: Echipa noastră oferă consultanță de specialitate pentru investițiile imobiliare, ajutându-vă să luați cele mai informate decizii.

5. Cumpărare și Vânzări Terenuri: Fie că este vorba despre terenuri pentru construcții sau pentru alte scopuri, avem expertiza necesară pentru a facilita tranzacțiile eficiente și avantajoase.

Servicii Opționale:
  • Vânzări Terenuri de Construcții: Specializați în tranzacționarea terenurilor destinatelor construcțiilor, oferim soluții personalizate pentru fiecare proiect.
  • Cumpărare și Vânzare de Proprietăți Comerciale: Avem o vastă experiență în sectorul proprietăților comerciale, oferind servicii de vârf pentru clienții noștri.
  • Servicii pentru Prima Casă: Pentru cei la prima experiență imobiliară, ACASA oferă asistență completă în alegerea și achiziționarea primei locuințe.
  • Dezvoltare Imobiliară și Gestionare Vânzări Imobiliare: Oferim servicii integrate, de la dezvoltare imobiliară până la gestionarea eficientă a vânzărilor.
  • Vânzări de Depozite, Cumpărare și Vânzare Locuințe, Închiriere Spații de Birouri: Completăm portofoliul nostru cu o gamă diversificată de proprietăți, adaptându-ne la cerințele pieței.
  • Consultanță în Dezvoltare Imobiliară: Echipa noastră oferă sfaturi valoroase pentru dezvoltarea proiectelor imobiliare, de la faza de concept până la finalizare.

La Agenția Imobiliară ACASA, ne mândrim cu capacitatea de a oferi servicii complete, personalizate pentru fiecare client. Vizitați-ne pe Bulevardul Decebal 2 Parter, Arad 310133, România, sau contactați-ne pentru a descoperi cum vă putem ajuta în atingerea obiectivelor imobiliare.

Orar agentie imobiliara

Luni - Vineri: 9:00 - 20:00
Sambata: 9:00 - 20:00

Filtre agentie imobiliara

Deschis: Sambata