Arad

Depistat de jandarmii aradeni in timp ce pescuia cu unelte interzise


Depistat de jandarmii aradeni in timp ce pescuia cu unelte interzise

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 4 luni si 3 saptamani
Vizualizari
121

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Miercuri seara, în jurul orei 19.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupei de Jandarmi Supraveghere și Intervenție Pecica, aflat într-o acțiune de prevenire și combatere a braconajului piscicol, a depistat pe malul drept al râului Mureș, la 2 km în amonte de orașul Pecica, un bărbat de 49 de ani care pescuia ilegal folosind o plasă din fir textil tip ,,crâsnic ridicător”. La vederea echipajului de jandarmi bărbatul a încercat să arunce unelte în apă, după care a lut-o la fugă prin pădure.

Pe numele bărbatului jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de ,,producerea, importul, comercializarea, deţinerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârşelor, vintirelor, precum şi a altor tipuri de unelte de pescuit comercial”, conform prevederilor O.U.G. nr. 23/2008, privind pescuitul și acvacultura, iar uneltele folosite la pescuit, au fost ridicate în vederea confiscării.

Autor

  • Seo Agency
  • 0Partener de afaceri

  • SEO Agency pentru noi nu este doar o agentie, ci este o echipa care in fiecare zi munceste pentru afacerea ta, controland toate canalele de trafic si asigurand un profit maxim. Optimizam site-uri de peste 10 ani.
  • 0785369369