Arad

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro

Ziua Copilului la Filarmonica Arad

Ziua Copilului la Filarmonica Arad

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Vizualizari
643

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 30 mai 202419:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Joi 30 mai 2024 ora 19.00, Sala Palatului Cultural
Ziua Copilului la Filarmonică
Concert simfonic
Serghei Prokofiev
PETRICĂ ȘI LUPUL
Camille Saint Saëns
CARNAVALUL ANIMALELOR
Povestitor: Mihai Bisericanu
Dirijor: Cristian Neagu
Soliști: Adriana și Sorin Dogariu
„Acum este rândul Lebedei?” – răsare întrebarea firească a celor curioși și nerăbdători să ia parte la cel mai muzical, vesel și colorat carnaval din lume.
Da! Al lebedei, dar și al celorlalte animale din partitura amuzantă și plină de candoare a lui Camille Saint-Saëns. Al Leului-Rege, al găinilor și cocoșilor, al măgarilor sălbatici, al țestoaselor, cangurilor, al peștișorilor din acvariu, al păsărelelor din volieră și al tuturor creaturilor minunate, care animă lumea zoologică, la cel important eveniment cultural al regatului ei: Carnavalul animalelor!
Și este și rândul lui Petrică, băiețelul curajos și plin de imaginație, cel dornic de aventură, din povestea „Petrică și lupul”, atât de bine închegată pe portativele orchestrei simfonice de Serghei Prokofiev.
Iar odată ce pregătirile sunt în toi, nu mai rămâne decât să ne întâlnim la final, cu mic, cu mare, la o fascinantă petrecere cu muzică și basme, cu cel mai inspirat și fenomenal povestitor, actorul Mihai Bisericanu, cu instrumentele orchestrei simfonice, care prind viață sub bagheta lui Cristi Neagu, și cei mai simpatici și studioși pianiști, Adriana și Sorin Dogariu…
Pentru copiii de toate vârstele, seara de 30 mai 2024, la ora 19.00, este cea mai importantă dată din calendar! Veniți să vă bucurați de ea!

Gratuit Cantareata de muzica populara pentru nunta din Arad

Cantareata de muzica populara ofera program artistic pentru nunta. Cu un repertoriu cuprizator de muzica populara din Bihor si Banat, invitatii dumneavoastra vor avea parte de un eveniment memorabil si plin de veselie. La cerere programul poate contine si dansuri populare oferite de catre dansatori profesionisti.