Arad

Anunt Diamant Cursuri de salsa in Timisoara

Salsa Rebels din Timisoara organizeaza cursuri de salsa pentru incepatori si avansati. La grupele de incepatori se ia totul de la zero si se explica pe indelete. Cursuri de nivel intermediate se adreseaza celor care au aproximativ 6 luni - 1 an de dans in spate ...
https://salsarebels.ro

Workshop profesionist de salsa

Detalii curs

Categorie
Cursuri sportive
Modificat
acum 5 ani si 1 saptamana
Vizualizari
1964

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

In 20 si 21 martie, cea mai renumita scoala de dans din Roma, Italia - Salsadifferente va fi prezenta in Arad, prin cei trei dansatori profesionisti Salvatore, Ciccio si Remo reuniti in trupa de dans Salsa Loca, pentru a sustine primul workshop profesionist de salsa din Arad.

In prima zi de workshop, mai exact in 20 martie, distractia va incepe la ora 21 in Club Space si va continua la ora 22, cu un curs pentru incepatori de Rueda de casino. De la ora 23 cei prezenti sunt invitati sa danseze pana la extenuare in compania celor de la Salsa Loca. In 21 martie, workshop-ul are loc la sala de sport a Liceului Pedagogic Arad. De la ora 15 pana la ora 18, cursantii vor invata sa danseze reggaeton, rumba si salsa cubana rueda & style. Festivalul se va inchide la ora 18.30 si, tot atunci, se pot face rezervari pentru cursuri cu profesori specializati. Preturile pentru acest festival de salsa sunt, dupa cum urmeaza: Pachet ALL inclusiv ( party club Space+ workshop) 40 lei, intrare party Club Space ( party ) 15 lei, intrare workshop (duminica) 35 lei. Biletele se vand la intrare in Club Space si la Sala sportiva a Liceului Pedagogic.

Participantii sunt rugati sa fie echipati cu incaltaminte sport, pentru un plus de mobilitate si pentru protejarea pardoselii salii de dans. De asemenea, este recomandat ca participantii sa fie familiarizati cu pasii de baza in salsa portoricana, cubana sau los angeles style, nivelul de predare in cadrul worshopului fiind mediu.

Filtre curs

Disciplina: Dans
Cursuri de dans: Salsa

Anunt Diamant Cursuri de dans pentru adulti în Timisoara

Școala de dans Salsa Rebels din Timișoara vă oferă cea mai bună variantă pentru relaxare și socializare prin participarea la cursurile de salsa și bachata pentru adulți. Aduceți voia bună cu voi, de restul se ocupă Salsa Rebels!
https://salsarebels.ro/cursuri-de-dans-timisoara