Arad

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

WinMENTOR: Program pentru gestiune si contabilitate

WinMENTOR: Program pentru gestiune si contabilitate

Detalii anunt

Telefon
0729905555, 0374998222
Social links
Categorie
Anunturi contabilitate
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1099

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

WinMENTOR: Program pentru gestiune si contabilitate

WinMENTOR este un program de gestiune si contabilitate, de tip ERP. WinMENTOR este destinat utilizării de către firme cu profil de comerț en-gros și en-detail, producție industrială și agricolă, construcții, audit financiar-contabil, alimentație publică, servicii, etc. Pachetul de programe este astfel conceput încât poate fi folosit și de către persoane neinițiate în contabilitate, odata ce configurarea inițială a fost definitivată, sub îndrumarea coordonatorului compartimentului economic.

Apeleaza la un specialist pentru consultanta si pentru ajutor in integrarea corecta, completa si rapida a suitei WinMentor, indiferent de solutia pe care o utilizezi acum. Bucura-te de procese optimizate, timpi redusi pentru procesarea datelor si o mai buna comunicare a departamentelor cu ajutorul unui expert in WinMentor, WinMentor Enterprise ori a solutiilor personalizate tip ERP, CRM sau eCommerce.

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/