Arad

Wings for Life World Run

Wings for Life World Run

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Vizualizari
79

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 7 mai 202314:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Hai să alergăm împreună pentru cei care nu pot, pe 7 mai 2023, alături de lumea întreagă la Wings for Life World Run - APP RUN - Arad, prin intermediul aplicației de mobil* Wings for Life World Run.
Wings for Life World Run este o cursă mondială, cu un format inedit, ce se adresează atât alergătorilor, cât și persoanelor în scaun rulant. În loc de o linie fixă de finiș, concurenții aleargă umăr la umăr pentru a rămâne în fața unei mașini de finiș. Fie că o fac într-unul din orașele cu Catcher Car, în cadrul unui APP Run precum cel din Arad sau individual, prin intermediul aplicației de mobil, important este să alergăm pentru cei care nu pot.
Ne întâlnim la 13:30 în Arad, pe platoul din Parcul Eminescu, facem cunoștință, ne încălzim, iar la ora 14:00 luăm startul odată cu zecile de mii de concurenți din toată lumea, alergând împotriva unei mașini virtuale de finiș.
Împreună putem găsi un tratament pentru traumele coloanei vertebrale !
Alăturați-vă mișcării globale și donați acum, 100% din toate taxele de participare și donații merg direct către proiectele de cercetare de ultimă oră pentru a găsi un remediu leziunilor ale măduvei spinării.
ÎNSCRIE-TE AICI: https://www.wingsforlifeworldrun.com/en/locations/arad
#worldrun #apprun #apprunarad
Descarcă aplicația Wings for Life World Run pentru:
Android: http://bit.ly/24m5xEL
iOS: http://apple.co/23lCZ8u

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta