Arad

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/

Volunteering in non-formal education in Timișoara

Volunteering in non-formal education in Timișoara

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
661

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Volunteering in non-formal education in Timișoara


Prin intermediul Corpului European de Solidaritate, 12 voluntari dintre care 10 internaționali si 2 români aduc contribuția prin activități nonformale pentru o educație mai bună a copiilor provenind din grupuri defavorizate din Timișoara.

Asociația Practicienilor și Specialiștilor în Economie Socială (APSES) din Timișoara anunță desfășurarea proiectului de voluntariat pe termen lung (01.10.2022 și 30.09.2023) „Volunteering in non-formal education in Timișoara” 2021-2-RO01-ESC51-VTJ-000044837, prin Corpul European de Solidaritate.

Obiectivul proiectului este de a susține activitățile de voluntariat și de a sprijini tinerii în pregătirea lor pentru obținerea unui loc de muncă în viitor. Acest lucru devine posibil prin promovarea atitudinii tolerante și interculturalității prin activități non-formale, ateliere și workshopuri creative. De asemenea, tinerii vor contribui la reducerea stereotipurilor și bullying-ului prin integrarea școlară a copiilor cu oportunități reduse.

Mulțumim voluntarilor și colaboratorilor pentru că au făcut posibilă realizarea activităților și atingerea obiectivelor comune.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro