Arad

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro

Vanzarile auto second hand: o afacere infloritoare pentru dealerii autorizati

Vanzarile auto second hand: o afacere infloritoare pentru dealerii autorizati

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
1629

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Necesitatea achizitionarii unei masini a facut ca ofertele sa explodeze pe piata vanzarilor in domeniu in ultimii ani. De aceea, liderii autorizati in vanzari auto second hand se remarca prin calitatea produselor pe care le comercializeaza, dar si prin ofertele de finantare pe care le pun la dispozitia clientilor. Pe o piata in care concurenta este foarte mare, asa cum este cea de vanzari auto second hand, importante sunt valori precum seriozitatea, optiuni multiple de brand-uri si modele de masini si posibilitatile de achizitie prin programe de finantare sau buy back. Leasingautomobile.ro este dealer autorizat, activand pe piata vanzarilor de masini rulate inca din anul 2000 si reprezinta un adevarat partener de incredere pentru cei ce urmaresc sa-si achizitioneze un auto rulat.

Avantajele colaborarii cu leasingautomobile.ro

Leasingautomobile.ro, reprezentata de compania Leasing Automobile, este o societate a carei experienta si recomandari sunt motivul principal pentru care clientii aleg sa viziteze showroom-urile aflate in orasele Arad si Galati. Drept urmare, cei care doresc sa achizitioneze o masina second hand prin leasingautomobile.ro beneficiaza de mai multe avantaje:

  • Consultanta profesionala gratuita

Oricare ar fi preferintele in materie de brand si model, leasingautomobile.ro va pune la dispozitie o varietate de auto second hand, unele modele fiind chiar modele de lux, aflate in topul cautarilor clientilor. Consultantii sunt instruiti pentru a discuta constructiv cu solicitantii serviciilor leasingautomobile.ro in vederea identificarii nevoilor reale si stabilirea bugetului ce poate fi alocat acestei investitii, modelului preferat, dupa care plaseaza comanda, urmand ca solicitantul sa primeasca masina la cheie.

  • Posibilitati multiple de finantare

Pentru a putea cumpara auto second hand importate din Germania sau Luxemburg, leasingautomobile.ro va intermediaza si va faciliteaza accesul la programele de finantare posibile prin parteneriatele cu institutii financiare specializate. Pachetele si ofertele de finantare respecta normele si legislatia in vigoare, astfel ca dumneavoastra puteti fi sigur de garantia unei tranzactii corecte. In functie de preferintele clientilor, programele de finantare propuse sunt: credit auto bancar, sistemul de leasing auto second hand, dar si programul buy back, pentru clientii ce doresc schimbarea masinii pe care deja o detin.

Pe website-ul companiei www.leasingautomobile.ro puteti vizualiza toate documentele de care aveti nevoie pentru a putea aplica pentru unul dintre programele care vi se potrivesc, urmand ca raspunsul sa fie transmis de catre leasingautomobile.ro in maxim 24 de ore.

  • Varietate de modele si brand-uri

Cu leasingautomobile.ro, clientii au de unde sa aleaga! Puteti analiza modelele aflate pe stoc, dar si ofertele propuse, fie pe online, in catalogul actualizat permannt, fie prezentandu-va direct la locatiile parcurilor auto Arad si Galati, detinute de compania Leasing Automobile. In cazul in care v-ati decis si doriti sa plasati o comanda sau sa va inscrieti la unul dintre programele de finantare prezentate, puteti lua legatura cu unul dintre reprezentantii companiei. Tinand cont de zona in care locuiti, puteti opta pentru unul dintre cele doua showroom-uri, pentru a vedea si in realitate modelele auto second hand puse spre vanzare.

Showroom Arad:
Mail: officearad @ leasingautomobile.ro
Telefon: 0741414466
Calea Timisorii, Nr. 142, Arad.

Showroom Galati:
Mail: office @ leasingautomobile.ro
Telefon: 0741414488
Str.George Cosbuc, Nr. 138, Galati.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro