Arad

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/

Valoarea perlelor

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 1 an si 2 saptamani
Vizualizari
289

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Perlele sunt clasificate ca geme organice pretioase biomineralizate. Toate perlele sunt diferite,cu toate acestea ele se clasifica dupa proceduri si standarde gemologice conform tabelului de standard. Gemele organice rare cu proprietăți gemologice superioare optime pentru a fi folosite în bijuterii sau cu scop decorativ sunt clasificate ca geme organice prețioase.

Perla este una dintre cele mai frumoase și mai surprinzătoare geme organice care se pot folosi în bijutierii. Perlele s-au bucurat mereu de aprecierea cumpărătorilor din întreaga lume si sunt folosite si apreciate de la inceputurile umanitatii. Atunci când cumparați perle pentru prima oară puteți fi derutat;veți avea în față sute de varietăți cu prețuri foarte diferite. Desi sunt asemanatoare totusi perlele sunt foarte diferite.

Cele mai importante criterii de diferențiere sunt habitatul în care s-au format perlele (apă dulce sau sărată) și cum s-au format ele (dacă sunt naturale sau de cultură). Forma, marimea, nuanta, luciul, grosimea sidefului etc. Perlele au duritatea de 2,5-3.5 pe scara lui Mohs, ele sunt cunoscute și folosite de aproximativ 4000 ani. Repere pentru recunoașterea si achizitionarea perlelor.

Perlele de apa sarata provin de la stridiile si midiile din oceane, mari si golfuri. De obicei sunt de calitate superioara si mai scumpe decat perlele de apa dulce, acestea se gasesc in molustele din rauri, lacuri si iazuri. In general sunt mai neregulate si au forme mai variate decat cele de apa sarata.

Perlele se masoara in milimetri. Este unitatea de masura si de comparativa pentru perle acceptata in intreaga lume. Perlele, salbatice, de apa sarata care au forme regulate, luciu si stralucire speciala sunt mult mai valoroase decat cele neregulate fara luciu si stralucire.

Casa de Bijuterii Noblesse
0256438491
0040721331744
bijuteriinoblesse @ yahoo.com

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro