Arad

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

Vacanta aradenilor cu masina inchiriata

Vacanta aradenilor cu masina inchiriata

Detalii

Categorie
Stiri Turism
Modificat
acum 8 luni si 4 zile
Vizualizari
1185

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Stim cat de importanta este vacanta mult asteptata impreuna cu familia. Daca sunteti din Arad si aveati planificata o vacanta impreuna cu familia dar masina personala fix acum trebuie sa stea in service, o slutie rapida si eficienta este sa apelati la o firma de inchirieri auto.

Inchirierea unui Renault Megane poate fi optiunea perfecta in cazul in care sunteti in cautarea unui automobil de incredere, si este totodata o masina eleganta, si foarte eficienta, deoarece va poate duce acolo unde doriti in timp util, fara ca acest lucru sa insemne ca va consuma multe resurse.
Puteti opta pentru Renault Megane 1.5 DCI daca doriti sa gasiti masina potrivita pentru transport, si veti observa dupa primii metri ca ati facut alegerea cea mai potrivita.

Firma Swiso rent a car ofera servicii de inchiriere masini, astfel beneficiati de o vacanta confortabila si sigura la cele mai mici preturi. Pe siteul fimrei putei sa va rezervati masina preferata online si puteti achita cu cardul.

Filtre

Destinatii: Romania
Oferte: Inchiriere

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro