Arad

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro

Vacanța în afara țării cu mașina. Ce acte să ai, ce să verifici. Obține asigurare auto online

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
379

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Unul dintre cele mai așteptate momente din an este concediul. Este perioada perfectă de a te deconecta de la rutina zilnică, de la stresul cotidian și de a te bucura de noi locuri, momente și de a crea amintiri împreună cu familia și prietenii. Nu toți preferă o vacanță în afara țării să plece cu un mijloc de transport aerian. Optează pentru mașina personală, pentru că în acest fel nu trebuie să fie condiționați de un program anume, se pot opri să mai viziteze ceea ce își doresc, se pot abate de la traseu și așa mai departe. A pleca cu mașina într-o vacanță înseamnă a avea parte de confort și libertate.

Cu toate acestea, ieșirea din țară cu mașina implică anumite aspecte legale ce trebuie respectate. În acest fel timpul tău de trecere la vamă va fi mult mai redus și nu ai riscul ca autoritățile să te întoarcă înapoi din drum. Iată câteva lucruri importante de care trebuie să ții cont atunci te pregătești de o vacanță în altă țară.

Ce acte îți sunt necesare

Înainte de a face bagajele asigură-te că permisul de conducere este valabil. Chiar dacă este un document pe care îl porți mereu la tine, se întâmplă să omiți data de valabilitate. Asigură-te, deci, de acest lucru. Un alt act important este RCA auto. Această asigurare este valabilă atât în țara de destinație, cât și în punctele de tranzit. În contextul în care tractezi și o remorcă, trebuie să te asiguri că și aceasta va avea asigurare de răspundere civilă. Pe lângă acestea, trebuie să ai în vedere și actul de identitate, pașaportul, certificatul de înmatriculare cu ITP-ul valabil, cât și asigurarea medicală.

Poți obține asigurarea auto, cât și cea de călătorie, online

Pentru a fi cât mai eficient și pentru a te bucura de timp liber, obține asigurare auto, cât și cea de călătorie online. Este mult mai simplu, mai rapid, dar și mai accesibil la preț. Sherlook îți poate fi partener de încredere ce te ajută să obții aceste acte într-un timp cât mai scurt.

Pe acest site vei avea asistentul tău personal în care îți va căuta pentru tine unele dintre cele mai potrivite oferte de asigurare de călătorie, astfel încât tu și familia ta să fiți protejați. Online este mult mai simplu și mai ușor decât metodele clasice de obținere a acestor asigurări, întrucât nu pierzi timpul pe la ghișee. Tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul sherlook.ro să îți faci un cont unde să îți introduci datele tale personale și a celor cu care călătorești. Următorul pas este de a schimba perioada de călătorie și destinația pentru a încheia asigurarea. Atât de simplu!

În aceeași pagină ai toate detaliile necesare despre RCA, asigurare de călătorie, cât și alte asigurări pe care le poți obține.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro