Arad

Anunt Diamant EuroInstal - Calea Radnei

EuroInstal Arad - Calea Radnei - tevi, fitinguri cupru, sanitare, accesorii pentru baie
https://euro-instal.ro

Unde punem televizorul? Sfaturi de la designeri de interior!

Unde punem televizorul? Sfaturi de la designeri de interior!

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 3 ani si 4 luni
Vizualizari
644

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Un televizor este un dispozitiv necesar în multe camere de zi. Aceste idei despre unde să plasați un televizor, cum să decorați în jurul unuia și cum să stocați componente electronice vă vor ajuta să creați o configurație care să se potrivească stilului dvs. Un televizor mare se remarcă în mod natural ca punct focal al unei camere. Montarea setului pe un perete eliberează spațiul de podea în altă parte și creează un aspect mai simplificat. Pentru a gestiona cablurile, planificați fie să le purtați prin perete, fie să folosiți huse de cabluri care se desfășoară de-a lungul peretelui pentru a-și masca aspectul.

Designerii de interior din Timisoara recomandă un televizor înconjurat de rafturi încorporate servește ca un centru media atrăgător. Cu această soluție, puteți umple spațiul cu mai mult decât o cutie neagră, adăugând o anumită culoare și personalitate cu cărți, artă, obiecte și plante. Dulapurile, sertarele și rafturile pot fi utilizate pentru adăpostirea cablurilor, telecomenzilor și a altor componente electronice.

Nu există nicio regulă care să spună că televizorul trebuie să fie în centrul peretelui. Dacă camera dvs. de zi este mai obișnuită pentru conversație decât pentru timpul de uitat la tv ar putea avea sens să acordați prioritate unui aranjament de mobilier confortabil, apoi să adăugați un televizor unde se potrivește. Atașați setul la perete folosind un suport TV pivotant, astfel încât să puteți roti ecranul și să reglați unghiul când este necesar.

Puteți folosi cărțile ca element decorativ, de ce nu și televizorul? Transformați un set de rafturi elegante și atractive într-un centru de divertisment modern, folosindu-l pentru a găzdui o varietate de suporturi media, inclusiv cărți, reviste, DVD-uri și alte elemente electronice - inclusiv ecranul mini-film. Amestecă alte elemente decorative atrăgătoare, cum ar fi coșuri și articole din sticlă, iar televizorul se amestecă pur și simplu cu estetica generală a corpului de iluminat.

Mergeți pentru un efect de galerie

Oferiți televizorului dvs. o casă alături de artă și imprimeuri supradimensionate. Alegeți rame întunecate pentru lucrările de artă învecinate pentru un aspect coordonat sau amestecați-le, ca aici, pentru un perete mai eclectic. Dacă sunteți în proces de construire a unei case sau ai achiziționat de curând un apartament și vrei să îl decorezi, sfatul nostru este să apelezi la o firma de design interior Timisoara, iar un designer de interior din Timisoara, va lua în considerare o soluție de design inteligent în planurile tale de a ascunde televizorul.

Spre exemplu ecranul tv poate fi amplasat în spatele unui panou retractabil în peretele îmbrăcat în lemn, astfel încât să poată fi ascuns de vedere atunci când nu este utilizat. Televizorul dvs. nu trebuie neapărat să fie ascuns în spatele unui ecran sau a unei uși pentru ca acesta să se potrivească cu schema dvs. Vopsirea peretelui din spatele unității dvs. în negru îl va ajuta să se amestece perfect în camera dvs. Dacă nu sunteți sigur că vopsiți întreaga cameră de zi cu întuneric, puteți experimenta cu un perete cu tapet.

Pentru o abordare mai minimalistă, rămâneți la o schemă de culori monocromă elegantă, de la consola TV albă lucioasă la rafturile negre în stil industrial, această schemă de culori reduse funcționează strălucit pentru a încorpora perfect ecranul negru.

Sursa foto pexels.com