Arad

Un nou conflict în fața gării din Arad

Un nou conflict în fața gării din Arad

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 6 ani si 9 luni
Vizualizari
1046

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Marți, 08 august a.c. în jurul orei 21.20, echipajul de jandarmi aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în zona Gării CFR Arad, a observat doi bărbați care se băteau pe platoul din fața gării. Unul dintre aceștia avea în mână un obiect metalic cu lama lată și grea (satâr).

Jandarmii au intervenit de urgență pentru ai desparte, iar agresorul, la vederea acestora, a aruncat obiectul contondent sub locomotiva din fața gării.

La verificări, a rezultat că respectivul conflict a fost creat pe fondul unor neînțelegeri mai vechi dintre cei doi cu privire la dreptul de vizitare a unui copil, în speță, agresorul îi reproșa celuilalt, prin acte de violență, că nu o lasă pe mama copilului să-și viziteze copilul, având în vedere că femeia și-a părăsit familia și stă în concubinaj cu barbatul agresat.

Având în vedere că ,, lovirea sau orice alte acte de violență cauzatoare de suferințe fizice“ și ,,amenințarea”, constituie infracțiuni, conform prevederilor Codului Penal, jandarmii i-au întocmit agresorului, actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală.