Arad

Un hoverboard electric pentru copii, o idee grozava de cadou

Un hoverboard electric pentru copii, o idee grozava de cadou

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 4 ani si 9 luni
Vizualizari
1103

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Se stie ca romanii sunt destul de traditionalisti, mai ales daca au depasit o anumita varsta, de aceea este de inteles de ce multi parinti se opun inca foarte vehement achizitionarii unui hoverboard electric pentru copii.

Si totusi, pentru aceia care s-au decis, in fine, ca sa il fericeasca asa, de final de 2017, pe copilul lor cu un asemenea mijloc de deplasare personala si de distractie la moda, problema care se ridica este aceea a alegerii tipului potrivit.

La prima vedere toate par la fel: niste platforme cu roti destul de rudimentare, care nu iti asigura niciun fel de sustinere si de pe care copilul poate cadea rapid fracturandu-si un picior sau o mana, ori, mai rau, spargandu-si capul.

Daca incep sa faca interogari online pe Google, parintii isi vor da seama rapid ca a cumpara prin comanda online un scuter electric este mult mai dificil decat pare la prima vedere. Trebuie comparate diversele caracteristici tehnice, viteza maxima pe care o poate atinge un model sau altul, daca ofera un sistem de navigatie sofisticat si solid, care sa reziste la provocarile pe care drumurile romanesti le ridica in fata acestei platforme pe roti la moda.

Nu trebuie neglijat nici gradul de siguranta pe care il prezinta platforma pe care copilul lor va sta cu talpile, cat de lata este aceasta, ca sa nu mai discutam de diametrul rotilor, cele mai importante elemente de stabilitate ale unui hoverboard.

Urmeaza mai apoi scopul pentru care va fi folosit acel scuter electric: pentru iesirea cu amicii afara după-amiaza, pentru mers pe o distanta ceva mai lunga, pana la scoala sau la magazinul din colt dupa paine?

Aspectul este si el esential, pentru ca nici unui copil nu i-ar placea sa aiba un hoverboard banal, fara niste elemente de grafica vizuala care sa ii lase pe trecatori si prietenii lui cu gura cascata si ochii mari de uimire.
Abia la urma vine si bugetul, desi nu este un aspect deloc de neglijat.

Din fericire, preturile la hoverboard-urile electrice au scazut foarte mult in ultima perioada, asa incat ele au devenit accesibile unei categorii mai extinse de cumparatori.

Iar aceasta scadere de preturi s-a facut fara insa a se aduce modele mai proaste din punctul de vedere al calitatii, mai ales in magazinele online de profil.

Ofertele sunt extrem de atractive in materie de scutere electrice in aceasta luna decembrie 2017, deci puteti face o buna achizitie daca va grabiti un pic în calitate de spiridusi ai lui Mos Craciun!

https://monkeyboard.ro

Filtre stire

Data crearii: Saptamana trecuta, Luna trecuta