Arad

Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro

Ulei mineral pentru masaj

Ulei mineral pentru masaj

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 11 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1378

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

In ultima vreme se aud tot mai multe voci care pe buna dreptate considera uleiul mineral pentru masaj mai putin sanatos sau un ulei de masaj care ar trebui evitat pentru a fi folosit pe pielea corpului uman.

Motivele sunt urmatoarele:
- acest tip de ulei poate fi contaminat cu diverse toxine;
- uleiul mineral este considerat “comedogenic” adica inseamna ca astupa porii pielii si mareste riscul de a face acnee si puncte negre.

Este demn de retinut atunci cand sa cumparati un ulei de masaj sa cititi intotdeauna eticheta cu compozitia si data expirarii. Daca intalniti parafina in compozitie este recomandabil sa evitati sa folositi acel ulei de masaj.
De asemenea uleiul mineral mai este intalnit si sub numele de “ lichid petrolier”, “ulei de parafina”,
“ulei mineral alb”. Uleiul mineral este folosit de mult timp intr-o serie de industrii care cuprinde industria mecanica, electrica, biomedicina, precum si in medicina veterinara.

Dar care este de fapt problema cu acest ulei mineral? Uleiul mineral se obtine din petrol ca si un produs secundar in distilarea petrolului. Uleiul mineral este incolor si fara miros. Este folosit de mult timp in industria cosmetica ca si un element de compozitie in creme, unguente, lotiuni si alte cosmetice. Motivele sunt urmatoarele este usor la greutate, este ieftin si ajuta la reducerea apei din piele prin crearea unei pelicule pe suprafata pielii.

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/