Arad

Turneu Ricardo Caria

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
2597

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 18 ianuarie 2013 - Duminica 31 martie 2013 

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Turneu National marca Ricardo Caria

Ricardo Caria Entertainment SRL are placerea de a va anunta ca in zilele de 18.01.2013 si 25.01.2013, la ora 20.00h, la Teatrul Ioan Slavici, va organiza primele doua concerte din Turneul National "CANTANDU-MI VISUL" ale artistului portughez Luso-Roman Ricardo Caria.

Cum este deja stiut de publicul in general, fiecare concert organizat de RC Entertainment are un scop caritabil. Aceste doua spectacoleconcert isi propun sa ajute financiar Asociatia Nevazatori din Romania – filiala Arad, contribuind cu fonduri pentru a echipa in interior noul sediu ale Asociatie care tocmai a fost pus la dispozitie de Primaria Municipiului Arad si este in proces de mobilare. De asemenea, ajutam o familia de nevazatori din Arad care are nevoie de ingrijiri medicale urgente pe care nu le pot suporta in momentul de fata.

De mentionat ca ambele concerte vor avea sustinerea intrumentala asigurata de trupa Quaternion Band din Arad, oferind toata sa experienta in domeniu pentru a crea o atmosfera de exceptie. De mentionat ca in seara de 25 Ianuarie Ricardo Caria sarbatoreste exact 8 ani de cand a ajuns in Romania.

Filtre petrecere/concert

Ocazii speciale: Concerte