Arad

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro

Tuning Summer Fest

Tuning Summer Fest

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
3796

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Vara inca nu s-a terminat, si in weekend am sa merg cu un prieten la Tuning Summer Fest. Un loc unde pasionatii de masini, ai bolizilor cu sute de cai putere si numai isi dau intalnire pentru a discuta, admira frumoasele pe patru roti, pentru a experimenta demonstratii auto precum derapaje controlate, sau doar pentru a privi de margine, si a lasa totul in seama profesionistilor. De asemea si pentru a se intrece la celebrele “liniute”, insa totul este legal. Participa si oameni cu masini serios modificate, dupa o moda din america, sunt si pasionati de camioane, care si-au pregatit camioanele cu anvelope camioane de cea mai buna calitate. Evident ceea puteti vedea acolo, nu sunt niste camioane oarecare, cu toate ca totul a pornit de la pasiunea pentru masini, iar altii au totusi afaceri cu masini, transport, camioane si agroindustriale.

Chiar si Andrei, este unul dintre pasionatii de masini, orice fel de masini, inclusiv autocamioane, care detine o flota de 20 de camioane si utilaje agroindustriale. Aceasta pasiune a inceut in adolescenta, si se pare ca nu la parasit niciodata. Andrei are si el un camion special pregatit si aranjat pentru eveniment. Este un camion mai special, capabil de derapaje controlate “drifturi”, mers pe 3 roti, adica pe lateral, doar pe o parte, ceea ce sfideaza legile fizicii. Cu toate ca este plin de luminite la prima vedere pare doar un camion normal, al carui sofer sau propietar, este manic dupa leduri si albastru metalizat. Cu toate ca are nevoie de anvelope de cea mai buna calitate, si rezistente, si pentru asta alege mereu acvila, nu doar pentru camionul special, dar si pentru celelalte camioane si utilaje agroindustriale, intrucat acvila au doar anvelope de calitate, la summer fest, pana si cele mai bune anvelope din lume sunt topite, in urma showului ce are loc.

Andrei mi-a spus ca s-a pregatit cu 4 seturi de anvelope noi noute, de cea mai buna calitate de la acvila, pentru ca vrea ca totul sa fie perfect, si toti oamenii prezenti la eveniment sa fie cu ochii pe camionul sau si pe spectacolul ce urmeaza sa aiba loc. Andrei mi-a spus ca alege mereu acvila deoarece acestia raspund prompt la comenzi, acestia ofera garantie 24 de luni, livrarea este rapida prin curier, iar preturile sunt competitive, fiind accesibile pentru orice buzunar, chiar si pentru anvelopele premium. Sincer abia astept sa ajung la eveniment alaturi de Andrei. Am mai participat la astfel de demonstratii, si chiar la volanul masinii, la “liniute” dar niciodata intr-un camion pregatit special pentru asa ceva.