Arad

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/

Tuburi metalice protectie subtraversari

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
1264

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Pentru protectia tuburilor de PVC, cand acestea subtraverseaza un drum, se utilizeaza tuburi metalice de protectie. Acestea au rolul de a preveni deteriorarea tuburilor PVC fata de presiunea exercitata de stratul d e umplutura – pamant, piatra, nisip si a autovehiculelor de circula pe drumul respectiv.

In acest caz se alege varianta tuburilor de protectie metalice, mai mari in diametru fata de tubul PVC. Pentru subtraversari se poate utliza atat teava metalica protectie noua cat si teava metalica din recuperari. Tevile metalice din recuperari provin din foste conducte petroliere sau instaltii termoficare, cu pereti grosi, intre 6 – 10 mm, tevi care nu sunt patrunse de rugina dat find ca au fot protejate impotriva coroziunii. Periodic teava metalica conducta ajunge la un final al termenului de exploatare si se inlocuieste.

Marele avantaj al tevilor recuperate din foste conducte este pretul, find cu cca 50% mai ieftine decat teava noua. H Meta SRL, prin departamentul de tevi metalice protectie comercializeaza urmatoarele sortimente de teava metalica din recuperari:
·Teava metalica protectie sudata longitudinal
·Teava metalica protectie sudata elicoidal
·Teava metalica protectie fara sudura / laminata / trasa

Utilizari:

Din aceste tevi se pot realiza protectii cu urmatoarele utilizari:
·Tub de protectie pentru subtraversari drum protectie conducte PVC
·Teava metalica protectie subtraversari cale ferata protectie cabluri fibra optica
·Tuburi metalice protectie cabluri energie electrica.

Sunt multe situatii cand trebuie subtraversat un drum, o cale ferata, un parau, rau, constructie si este necesar un invelis metalic de protectie a conductelor sau cablurilor. Teava metalica protectie se comercializeaza avand diametre intre 219 mm pana la 1000 mm si grosimi intre 6,00 – 12.00 mm in perete.

Tot din teava metalica din recuperari se pot face sprijiniri de maluri, atunci cand se executa o sapatura pentru o constructie iar malurile trebuiesc protejate impotriva prabusirii. O alta utilizare pentru teava din recuperari este utilizarea acesteia la cofraje de sacrificiu. Acestea se bat in pamant cu utilaje de batut tevile, in special in apa. Dupa batere se umplu cu beton si raman pe loc, fara posibilitatea de a mai fi recuperate, de aici provine si numele lor – cofraje metalice de sacrificiu.

Acest gen de lucrari se executa in general cand se doreste marirea / extinderea zonelor de incarcare / descarcare pe malurile apelor, porturi, extinderi de dane maritime si alte lucrari de amenajari hidrotehnice.

Pret tuburi metalice protectie

Pentru o oferta concreta de teava recuperata subtraversariva rugam sa ne transmiteti pe email: office@h-metal.ro, urmatoarele detalii:
·Diametru teava protectie
·Grosime tuburi protectie
·Cantitate – metri liniari
·Localitate de destinatie.

Pentru relatt tehnice, verificare stoc, preturi informative puteti apela numarul de telefon: 0745.328.130 - Ciprian.

Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro