Arad

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Truck Shop Miltech - magazin de piese auto si accesorii de care orice camion are nevoie

Tuck Shop Miltech - magazin de piese auto si accesorii de care orice camion are nevoie

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1630

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

In ceea ce priveste dezvoltarea si tehnologiile de ultima generatie, camioanele sunt vizate de ambele. Pe piata de profil, industria camioanelor este in continua extindere datorita cerintelor tot mai mari privind transporturile de marfuri. Pe plan comercial, camioanele reprezinta bazele industriei. Fie intern sau extern, transportul prin intermediul camioanelor are numeroase avantaje si anume: permite transportul unor cantitati mari de produse, este un mijloc de transport sigur si nu numai.

In schimb, pentru ca un camion sa aiba se prezinte bine si sa functioneze fara probleme are nevoie uneori de unele imbunatatiri. Fie ca e vorba de piese componente sau doar de accesorii ce vor conferi un aspect aparte, Truck Shop Miltech are o varietate de produse menite sa asigure o buna mentenanta.

Cu o experienta pe piata de profil indelungata, firma datand inca din anul 1995, Truck Shop Miltech ofera clientilor produse la standardele inalte de calitate atat pentru camioane, cat si pentru remorci si autoturisme. Produsele sunt create pentru mai multe marci de camioane pentru a safisface toate cererile.

Nu in ultimul rand, magazinul de piese auto camioane este prezent atat in mediul online, cat si offline. Magazinele fizice se regasesc in Cluj, Valea Oltului, Arad dar si Cluj. Un lucru ce trebuie mentionat este faptul ca preturile din cadrul magazinului online pot fi diferite de cele din magazinele fizice.

Bunurile de la Truck Shop Miltech - calitate si diversitate


Truck Shop Miltech, magazin piese auto camioane, ofera clientilor o gama larga de produse clasificate in mai multe categorii precum:

 • Accesorii auto consumabile
 • Electronice
 • Elemente optice
 • Intretinere auto diverse
 • Lazi scule si cutii extinctor
 • Pneumatice
 • Solutii pentru cabina
 • Lichidare stoc

Totodata, in cadrul magazinul online exista si rubrica oferte speciale in care se regasesc diferite promotii pentru piese si accesorii. Vezi aici oferte speciale de piese camioane de la Truck Shop Miltech.

Accesorii si produse ce ii vor oferi cabinei un aspect aparte


La Truck Shop Miltech se regasesc accesorii ce ii vor oferi cabinei un aspect deosebit, dar si produse de care orice profesionist are nevoie. Pentru ca un camion devine ca o a doua casa pentru un sofer, cabina trebuie sa fie un loc calduros, confortabil si sa-i permita acestuia sa-si exprime creativitatea si personalitatea.

In randul produselor din gama pentru cabina ta se regasesc si sticla si carcase pentru oglinzi, stergatoare pentru parbriz, fanioane textile, seturi de presuri, stegulete ornamentale, huse de scaun, mese de bord, huse pentru volan, filtru de cafea, cani electrice, cuverturi si multe altele. Toate aceste produse sunt menite sa ofere acelasi confort ca acel de acasa.

Nu in ultimul rand, o masina bine intretinuta este o masina ce va fi condusa cu incredere deplina. Trebuie acordata o atentie aparte asupra produselor si a modului in care se realizeaza intretinerea. Pentru orice eventualitate, orice camion trebuie sa fie prevajut cu scuze, chei, lacate si surubelnite sau rulete. Nu se stie niciodata de unde apare o defectiune si e mai bine ca ustensilele sa nu lipseasca.

Tot in cadrul magazinului online se pot achiziona si cosmetice auto, filtre, lanterne, solutii antigel si benzi izolatoare. Odorizantele cu diverse arome ce satisfac preferintele fiecaruia asteapta sa fie descoperite in cadrul magazinului. O cabina trebuie sa aiba un miros placut, fresh pentru a intretine starea de bine atat pe tot parcursul in care se conduce cat si atunci cand se stationeaza.

Pentru ca devine extrem de obositor condusul pe timp de noapte sau in conditii meteo nefavorabile, Truck Shop Miltech comercializeaza si becuri, faruri, girofaruri, proiectoare si nu numai. Aceastea sunt concepute pentru a facilita vizibilitatea chiar si in cele mai extreme conditii atat pentru sofer cat si pentru ceilalti participanti in trafic. Produsele se axeaza pe calitate cu scopul de a oferi confort si experiente placute in trafic.

Comandarea produselor este o operatiune simpla si rapida. Metoda de livrare ramane la alegerea clientilor si se poate alege dintre mai multe tipuri de curierat sau prin posta. In cadrul magazinului online se regasesc mai multe informatii alaturi de consultanta specializata din partea echipei in cazul unor problemele sau simple nelamuriri.

Autor

 • 0Partener de afaceri

 • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
 • 0743243306

Anunt Diamant EuroInstal - Calea Radnei

EuroInstal Arad - Calea Radnei - tevi, fitinguri cupru, sanitare, accesorii pentru baie
https://euro-instal.ro