Arad

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro

Tratamentul laser pentru prostata - Terapia Greenlight pentru HBP

Tratamentul laser pentru prostata - Terapia Greenlight pentru HBP

Detalii

Categorie
Tratamente / Operatii
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1621

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Tratamentul laser pentru prostata - Terapia Greenlight pentru HBP

Terapie cu laser GreenLight este o procedura efectuata cu o fibră laser, care este introdusa in uretra printr-un cistoscop. Fibra elibereaza energie laser, cu reglaj electric care vaporizeaza testultul prostatic. Acest proces este continuat până când tot țesutul prostatei extinse a fost eliminat. Fluxul de urina este refacut si simptomele cailor urinare sunt ameliorate rapid la majoritatea pacientilor.

Terapia cu laser GreenLight combină eficiența "standard de aur" rezectie transuretrala a prostatei (TURP), interventii chirurgicale, cu mai putine efecte secundare. Rezultatul este un canal larg deschis pentru fluxul de urina, dar cu mai putine riscuri de efecte secundare, inclusiv disfunctie erectila si sangerari, comune cu pacientii cu rezectie transuretrala.

Terapia cu laser GreenLight pot fi efectuate într-un centru ambulatoriu de spital, centru de chirurgicale, sau de la birou medic special echipat lui. De obicei nu este nevoie de o noapte. Cu toate acestea, în unele cazuri, atunci când un pacient se deplasează pe o distanță lungă, are alte afecțiuni medicale să ia în considerare, sau este într-o stare fragilă un sejur peste noapte poate fi recomandată.

La ce sa va asteptati?


În primul rând, medicul va efectua o evaluare pentru a vedea dacă sunteți un candidat pentru această terapie. Apoi, în ziua de procedura, veti veni la centrul de tratament. Ar trebui să aveți pe cineva care sa va insoteasca care sa va duca acasă, deoarece aceasta este o procedura de ambulatoriu.

Fiecare pacient este diferit, prin urmare, procedurile de tratament pot varia. Mai jos este o descriere generală a procedurii:

1. Înaintea tratamentului, medicul dumneavoastră vă poate da medicamente pentru a vă ajuta să vă relaxați în timpul procedurii. Alte medicamente pe care medicul dumneavoastră vă poate da sunt pentru a evita infectiile.

2. Vi se poate cere sa va goliti vezica urinara.

3. Vei fi adus în sala de procedură. Vă vor fi furnizate anestezie care vă va permite să dormi prin întreaga procedură. În funcție de centrul de tratament, pot fi utilizate și alte tipuri de anestezie, incluzând blocul spinal sau bloc pudendal.

4. Odată ce sunt adormit sau blocul de anestezie are efect, medicul va introduce un cistoscop prin uretra.

5. Fibra laser este introdusă prin cistoscop in uretra la locația prostatei.

6. Medicul vaporizeaza sistematic tesutul prostatic pana cand obstructia este eliminata

7. La finalul procedurii, medicul poate plasa un cateter temporar pentru a permite scurgerea de urina din vezica urinara.
Ceea ce sa va asteptati DUPĂ laser Terapie - Tratament GreenLight ™

Deoarece aceasta este o procedură este de ambulatoriu, veti merge de obicei, acasă în câteva ore după tratament. Ar trebui să aveți pe cineva care sa va duca acasă după procedura.

Dacă un cateter a fost plasat în vezica urinară la finalul procedurii, acesta va fi în mod obinuit eliminat în 24 de ore. Cu toate acestea, pacienții cu funcție de vezica compromisă sau cei care au cerut cateterizarea prelungită ca urmare a simptomelor urinare severe pot necesita un cateter pentru o perioadă mai lungă de timp.

Cei mai multi pacienti (experienta dobandita) isi vor recapata rapid fluxul de urină. Acest lucru se întâmplă de obicei în termen de 24 de ore dupa procedura. Cu toate acestea, istoricul medical, starea de sănătate, alți factori pot influența recuperarea dupa tratament.
Este posibil să apară un disconfort usor, cum ar fi o arsură usoara în timpul urinării si mici cantități de sânge în urină pentru o săptămână sau cam asa ceva. De asemenea, în funcție de starea vezicaii urinare, este posibil să apară o frecvență mai mare și nevoia imperioasa de a urina.

Acest lucru se va rezolva în timp, vezica urinara se adapteaza acum că obstrucționarea în uretra a fost eliminata.

Care sunt avantajele unui laser - GreenLight?

  • Îmbunătățire rapidă a fluxului de urina
  • Revenire rapida la activitățile normale
  • Procedura practic fara varsare de sange
  • Un tratament de durată definitiv.
  • Mai puțin de 1% au raportat cazuri de disfunctie erectila
  • Scurt timp de cateterism (mai puțin de 24 de ore, în cele mai multe cazuri)
  • Procedura de ambulator la pacientii sanatosi
  • Peste 375.000 de pacienti tratati in intreaga lume.
Articol furnizat de: doctor urolog Tigaran Dan

Anunt Platina Suplimente naturale in Arad

Secom Healthcare Arad comercializeaza suplimente naturale pentru insomnie, slabit, infectii naturale si genitale, alergii, cancer, imunitate, articulatii etc. Daca doriti sa va imbunatatiti sanatatea cu produse naturale sau suplimente nutritive, Secom este aliatul dumneavoastra.