Arad

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro

Tratament natural pentru reumatism

Tratament natural pentru reumatism

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 11 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1520

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Tratament natural pentru reumatism

Majoritatea dintre noi cautam tratamente naturale pentru afectiunile pe care le avem. Mai ales in ultima perioada oamenii cauta tot mai mult tratamente cat mai aproape de natura si evita cat pot de mult produsele de sinteza.

Reumatismul defineste un numar mare de boli, dar fara intra in termeni tehnici, pentru toată lumea, reumatismul este egal cu niste dureri ale articulatiilor sau ale oaselor. Mai ales daca am trecut de o varsta este aproape de la sine inteles ca ar trebui sa avem probleme cu dureri reumatismale. Chiar daca am ajuns sau nu sa avem astfel de probleme este bine sa stim tratament natural pentru reumatism pentru orice fel de astfel de dureri.

Romania si romanii sunt recunoscuti pentru multe inovatii la nivel international. Una dintre acestea este un tratament pentru durerile reumatismale. Studiile doctorului Boici si ale echipei de cercetare sunt de rasunet. Ei au demonstrat efectele spanzului in tratarea durerilor de orice fel. Spanzul este o planta foarte toxica si tocmai de aici a plecat uimirea tuturor: o planta cu efect letal practic vindeca afectiunile reumatismale. Desigur procedeul de extractie a principilor active este secret pana astaz, astfel ca produsele nu au nici un efect nociv, se extrag din plante doar acele substante care au efect terapeutic.

Produsele cu spanz pot fi utilizate pentru o gama larga de dureri incepand cu cele mai usoare pana la incheieturile care sunt deja anchilozate. Durerile articulare nu sunt singurele care cedeaza la aplicarea produselor cu spanz ci si cele musculare.

Astfel ele pot fi folosite:
- de catre sportivii de performanta sau amatori pentru relaxare musculara sau pentru diferite dureri inerente sau pentru o recuperare mai rapida dupa accidentari
- de catre cei care se afla intr-o perioada de recuperare dupa luxatii, entorse sau fracturi
- de catre cei care apeleaza la un tratament sau la proceduri fizioterapice
- de catre varstnicii care sufera de o boala reumatismala
- si de catre orice persoana care acuza o anumita durere musculara sau articulara.

Efectele spanzului sunt rapide si profunde, astfel ca durerea dispare repede si pentru mult timp, reactia celor care au folosit produsele este uimitoare. Pe langa multe alte produse romanesti de calitate, si acestea ne fac cinste si ne fac mandrii ca suntem romani.

Folositi si cautati produse romanesti!

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro