Arad

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro

Transporturi speciale

transporturi speciale

Detalii anunt

Telefon
0356460067
Categorie
Anunturi transport marfa
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1299

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Transporturi speciale

Transporturile speciale se refera la acele marfuri periculoase de transportat precum substantele chimice nocive, toxice, substantele explozive sau radioactive, a caror tranzit se realizeaza in conditii de maxima siguranta, conditii reglementate de legislatia din Romania privind transportul marfurilor periculoase.

Universal Spedition ofera servicii de transporturi speciale national si international pentru o gana variata de produse: transport silozuri, transport rezervoare, transport motoare grele, transport generatoare, transport structuri metalice, transport automacarale, etc.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro