Arad

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Transport international si intern cu Orient Spedition

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 7 ani si 1 luna
Apartine de
Orient Spedition
Vizualizari
1499

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Transport international si intern cu Orient Spedition

Succesul unei afaceri depinde in mod decisiv de viteza de miscare si de siguranta acesteia. Marfa, obiectul, incarcatura trec pentru o buna perioada de timp in mainile celor care executa serviciile de transport. O sarcina complexa cu implicatii deosebite si de mare raspundere.

Aceasta este caracteristica activitatii SC ORIENT SRL Romania (www.spedorient.com), firma care asigura servicii de transport international si intern inca din anul 1991.

Profesionalismul cu care sunt executate serviciile complete de transport au asigurat firmei ORIENT Spedition o pozitie de frunte in clasamentul firmelor specializate in activitati de transport din zona de nord a Moldovei.Criteriile care au dus la stabilireaunui clasament al celor mai bine cotati operatori de transport din regiune au la baza numarul de curse efectuate, precum si dotarea firmei respective.

Activitatea ORIENT Spedition cuprinde servicii de transport complete, in plan international si intern inclusiv pentru transporturi speciale sau pentru substante periculoase. In cadrul unor astfel de activitati si pentru organizarea in cele mai bune conditii a acestora, firma dispune de servicii de inchirieri macarale si service auto, precum si de un segment care se ocupa de operatiuni de import si distributie piese de schimb pentru autocamioane si autoturisme.

De retinut faptul ca ORIENT Spedition detine expertiza si organizarea logistica pentru organizarea cu succes si in conditii de deplina siguranta a unor transporturi agabaritice sau alte transporturi speciale care includ si segmente de transport aerian si naval, respectiv maritim sau fluvial.

Dotarea firmei este perfect coordonata cu profilul de activitate a ORIENT Spedition. In acest caz, un loc aparte il ocupa dotarea cu resursa umana, respectiv o echipa de profesionisti, bine pregatiti si echipati.

Complexitatea activitatii de organizare transporturi de marfa, substante speciale si periculoase sau a unor transporturi de elemente agabaritice impune prezenta unor profesionisti care sa corespunda oricarui palier de activitate. Astfel, de la soferi profesionisti, electricieni si mecanici auto si pana la personal specializat pentru operare pe calculator, activitati de secretariat sau relatii cu clientii, firma ORIENT Spedition dispune de o rezerva umana capabila sa asigure profesionalism si calitate oricarei activitati inscrisa in portofoliul firmei.

Logistica pusa in miscare cu ocazia fiecarei activitati de transport, indiferent de amploarea si complexitatea acesteia asigura posibilitatea urmarii in timp real a traseului marfurilor, indiferent de structura. Aceasta se realizeaza prin intermediul sistemului de monitorizare aflat in sediul central si operat de personal de specialitate. Prin aceasta, se urmareste respectarea angajamenului de efectuare a transportului, atat din punct de vedere al graficului de timp, cat si cel al sigurantei si al calitatii livrarii. Sistemul complex de monitorizare a acestor elemente este pus la dispozitia inclusiv a beneficiarilor care astfel pot urmari intregul parcurs al transportului.

Experienta si activitatea de exceptie a ORIENT Spedition au la baza sistemul de conexiuni economice cu toate statele din Uniunea Europeana, dar si cu alte locatii din Europa, acolo unde firma efectueaza transporturi internationale de marfa cu ajutorul unei flote de peste 100 de autocamioane moderne. Lista de clienti ai serviciilor specializate de transport cuprinde mari producatori de electronice si electrocasnice, utilaje agricole sau automobile. Odata cu servicii de calitate, ORIENT Spedition ofera preturi avantajoase, corectitudine si profesionalism.