Arad

Tot ce trebuie sa stii despre modelele de pompe submersibile profesionale

Tot ce trebuie sa stii despre modelele de pompe submersibile profesionale

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
271

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Pompele sumbersibile sunt denumite astfel, deoarece sunt proiectate pentru a fi scufundate in fluid. Cand vine vorba despre pompe submersibile profesionale, putem spune ca acestea sunt mai eficiente si necesita mai putina energie decat cele obisnuite, deoarece pot functiona pentru o perioada mai indelungata de timp, cu un volum mai mare de lichid.

Pentru ce sunt utilizate noile pompe submersibile profesionale?

Orice model de pompe submersibile profesionale are un motor inchis ermetic in carcasa pompei. Acest lucru te asigura ca apa nu va atinge niciodata o componenta electrica. Majoritaea modelor de pompe submersibile profesionale de suprafata necesita puturi cu o adancime maxima de 8 metri.

Cu toate acestea, daca locuiesti intr-un peisaj uscat sau montan, apa se gaseste de obicei la adancimi foarte mari. Din acest motiv nu vei putea folosi niciun model de pompe submersibile profesionale de baza. Poti, in schimb sa te orientezi catre un model de pompe profesionale de adancime. Acestea pot fi utilizate in puturi cu adancime de pana la 400 de m in pamant. Este important sa nu optezi pentru orice pompa, si mai ales sa nu te orientezi dupa pretul cel mai mic. Cand trebuie sa tragi apa de la 400 de m adancime, iti doresti sa ai o pompa care sa functioneze perfect in orice moment, si sa nu intampine probleme intr-o saptama sau o luna.

Orice tip de pompe submersibile profesionale sunt special concepute pentru a fi scufundate intr-un lichid, iar asta sa nu le afecteze functionarea corecta. Practic, ele sunt impermeabile, iar un avantaj major este faptul ca nu sunt predispuse la pomparea cavitatiei. Aceasta situatie se intampla de obicei, atunci cand exista o diferenta mare intre pompa si suprafata lichidului.

Cea mai des intalnita utilizare a modelelor de pompe submersibile profesionale este pomparea apei dintr-un subsol, intr-o casa. Cu toate acestea, ele pot fi utilizate si pentru pomparea apelor uzate. Astfel de modele de pompe submersibile profesionale sunt extrem de eficiente atunci cand vine vorba de pomparea foselor septice. Fluidul din fosa este transferat prin furtunuri, in rezervoare speciale, iar apoi este expediat la o instalatie de tratare.

Orice modele de pompe submersibile profesionale de adancime pot fi utilizate si pentru a evacua excesul de apa din subsolurile inundate din santierele de constructii sau de pe santierele in lucru. In plus, se pot utiliza tipurile de pompe submersibile profesionale pentru a pompa namolurile. Si in industria petroliera se pot utiliza pompe submersibile profesionale. Acestea vor pompa petrolul de la sol pana la instalatiile de tratare si de retinere situate deasupra solului.

Sistemele de irigare pot, de asemenea, sa beneficeze de pompe submersibile profesionale. Daca sunt conectate in serie, toate modelele de pompe submersibile profesionale sunt utilizate mai ales pentru a pompa apa de la adancimi mari si a uda culturile. Atunci cand forezi adanc pentru o fantana langa casa ta, poti de asemenea utiliza pompe submersibile profesionale. Acestea vor pompa apa de la adancimi mari spre case sau rezervoare speciale.

Daca nu esti convins ca este indicat sa achizitionezi unul dintre modelele de pompe submersibile profesionale, iata care sunt cele mai importante beneficii:

-Durata de viata mai lunga. Asta se datoreaza faptului ca motorul este in mod constant scufundat in apa rece de put;
-Nu au nevoie de intretinere complicata;
-Randament mai mare de apa;
-Economii de energie. Aceste pompe se bazeaza foarte mult pe gravitatie, astfel incat economisesc energie;
-Nivel de zgomot redus. Deoarece sunt complet scufundate in apa, nu fac atat de mult zgomot ca pompele plasate la suprafata;
-Eficienta ridicata.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389