Arad

Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro

Tot ce trebuie să știi despre mărirea sânilor prin implantul cu silicon

Tot ce trebuie să știi despre mărirea sânilor prin implantul cu silicon

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
1394

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Mărirea sânilor cu ajutorul implanturilor de silicon este, probabil, cea mai dorită și mai solicitată operație estetică. Astfel, în ultimii ani, tot mai multe femei au apelat la augumentarea mamară – așa cum este denumit, în termeni medicali, acest tip de intervenție – pentru a-și corecta bustul. În ce constă, însă, implantul cu silicon, care sunt avantajele operației și cât ar costa procedura? Cu siguranță acestea sunt doar câteva dintre întrebările pe care le ai dacă îți dorești mărirea sânilor. Iată tot ce trebuie să știi despre implantul cu silicon!

În primul rând, hai să vedem ce este important să ai în vedere atunci când te hotărăști să apelezi la un chirurg estetician pentru mărirea sânilor:
 • Una dintre condițiile operației este ca pacienta să fie sănătoasă, să aibă sânii complet dezvoltați și să aibe așteptări realiste în privința rezultatelor
 • Mărirea sânilor prin implantul cu silicon nu are ca efect și ridicarea sânilor foarte lăsați; pentru corectarea acestei probleme este recomandată operația de lifting mamar
 • Implanturile cu silicon nu te expun unui risc mai crescut de a face cancer mamar. Trebuie să ai în vedere, însă, că, în anumite situații, siliconul poate îngreuna depistarea unui cancer de sân în timpul mamografiei, prin mascarea unor țesuturi. Acest lucru ține de poziționarea implantului, care poate fi de două feluri: subglandular (în spatele sânului) sau subpectoral (în spatele mușchiului pectoral). Ultimul dintre acestea este cel care nu interferează cu examenul mamografic

Câte tipuri de implanturi există?


 • Implanturile siliconice rotunde

Sunt în topul preferințelor femeilor care își doresc mărirea bustului, deoarece conferă un decolteu mai generos, mai plin, sânii fiind mai apropiați chiar și fără purtarea unui sutien

 • Silicoanele anatomice

Dau un aspect mai natural sânilor, având forma unei picături, exact ca și sânul natural. De menționat în cazul acestora, însă, este riscul de rotație a implanturilor. În cazuri rare, acestea se pot întoarce cu baza în sus

 • Implanturi mamare saline

Acest tip de implant se realizează prin umplere cu ser fiziologic, însă prezintă riscul de a se fisura la un moment dat, serul fiind absorbit de organism iar implantul rămânând dezumflat

Unde se face incizia și ce semne rămân după operație?


Fiecare femeie care își dorește să-și corecteze corpul printr-o operație estetică își ridică problema cicatricilor care i-ar putea rămâne în zonele în care se intervine. Nici implantul cu silicon nu exclude vizibilitatea permanentă a semnelor inciziei. Aceasta, însă, poate fi de 3 tipuri și există posibilitatea să fie foarte bine ascunsă:

 1. Incizia inframamară – se face în șanțul submamar și este cea mai frecvent utilizată. Cicatricea rămasă în urma acestui tip de incizie este vizibilă numai în poziție orizontală și îi poate permite medicului efectuarea unei noi intervenții în caz de nevoie, fără a fi nevoie de o incizie care să formeze o altă cicatrice. Cel mai important lucru de reținut în cazul inciziei inframamare este că oferă avantajul de a nu fi secționată glanda mamară și nici canalele care ajută la alăptare.
 2. Incizia peri-aerolară – este realizată la jumătatea inferioară a areolei și creează în timp o cicatrice mică în jurul zonei pigmentate a sânului.
 3. Incizia transaxială – este efectuată la subraț, astfel că nu va exista o cicatrice la nivelul sânului, ci doar în zona axilei, unde este ușor de mascat. În cazul în care este necesară o nouă intervenție, însă, cicatricea axilară nu poate fi folosită pentru o nouă incizie.

Cât costă o operație de implant cu silicoane?

Chiar dacă nu mai este demult o operație pe care să și-o permită exclusiv persoanele bogate, implantul cu silicoane nu este nici neapărat ieftin. Totuși, un preț exact poți obține doar după o consultație în care medicul să-ți poată face niște recomandări personalizate. De exemplu, chirurgul estetician dr. Radu Panțuru, din București, spune că prețul operației de mărire a sânilor poate varia în funcție de producătorul implanturilor mamare de silicon. De asemenea, costurile pot fi mai mari sau mai mici în funcție de clinica aleasă pentru efectuarea intervenției.

Ca să îți poți face o idee cât mai exactă despre bugetul de care ai nevoie, îți recomandăm programarea unei consultații. Pe doctorul Panțuru îl găsești pe drpanturu.ro, unde poți găsi, de altfel, și o listă cu prețuri, dar și toate informațiile de care ai nevoie, precum și o galerie foto cu exemple „înainte” și „după” ale tuturor tipurilor de silicoane mamare.

www.drpanturu.ro

Autor

 • Digital Metrics
 • 0Partener de afaceri

 • Viziunea Digital Metrics: Indrazneala, creativitatea, promptitudinea si atentia pentru detalii definesc agentia Digital Metrics in tot ceea ce face. Toate campaniile noastre au in centrul lor clientul si sunt orientate catre rezultate masurabile.
 • Arad
 • 0743204060

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro