Arad

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro

Toate alimentele de Crăciun sunt rele pentru câini?

Toate alimentele de Crăciun sunt rele pentru câini?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri editorial
Modificat
acum 12 luni si 2 saptamani
Vizualizari
281

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Sărbătorile bat la ușă și ochii rugători ai câinelui tău îți vor transmite, poate, că ar dori niște bunătăți din cele pregătite de tine. Dar să te joci de-a Moș Crăciunul este distractiv doar dacă este sigur, iar șansele sunt ca pe masa ta de sărbători să existe alimente de Crăciun pe care câinele tău poate - și nu poate - să le consume, inclusiv alimente umane care sunt toxice pentru animalele de companie, este foarte mare.

Așadar, ce este bine și ce nu este bine să consume câinele tău în perioada sărbătorilor de iarna?

Multe dintre produsele folosite ca răsfăț sunt bogate în calorii, așa că este important să le împărțiți cu câinele dumneavoastră doar cu moderație pentru a vă asigura că acesta are încă poftă de mâncare și pentru a preveni obezitatea și creșterea nesănătoasă în greutate.

"Toate bunătățile (comerciale și/sau mâncare pentru oameni) ar trebui să reprezinte mai puțin de 10 la sută din aportul caloric zilnic al câinelui", spune Valerie Parker, profesor de medicină internă și nutriție pentru animale mici la Unievristatea veterinară din Ohio.

Puteți să ii oferiți în cantitate mică:
- șuncă
- merișore fără zahăr adăugat (atenție doar să nu se înece cu ele)
- broccoli
- fistic (nesărat și fără coajă)
- cartofi dulci
- pere
- dovleac (chiar și dovleac plăcintar)
- brânză.

Vă recomandăm să nu le oferiți:
- ciocolată
- produse ce conțin alcool
- turtă dulce
- nuci de Macadamia
- produse care conțin ceapă și usturoi
- produse ce conțin xilitol.

Mai degrabă oferiți-le bobițele delicioase de la Carpathians Pet Food, sau hrana umedă pentru câini de la aceștia! Vei fi liniștiți că vor primi o mâncare pentru câini, premium, sănătoasă pentru aceștia și nu vor avea diverse probleme de sănătate de sărbători! Mâncarea pentru câini se poate comanda online: CarpathiansPetFood.ro, din magazinele partenerilor precum și telefonic: 0790518731.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • EM Inbound Arad - agentie de marketing online cu focus pe SEO. Oferim companiilor posibilitatea de a-si creste vizibilitatea in mediul online prin creare de continut unic, creare de continut si campanii pe Social Media, promovare prin campaniile de Google Ads si optimizare SEO.
  • Arad
  • 0770470210

Anunt Diamant EuroInstal - Calea Radnei

EuroInstal Arad - Calea Radnei - tevi, fitinguri cupru, sanitare, accesorii pentru baie
https://euro-instal.ro