Arad

Titluri de cărţi cu cele mai mari vânzări din toate timpurile

Titluri de cărţi cu cele mai mari vânzări din toate timpurile

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 4 saptamani si 4 zile
Apartine de
AllProWeb Marketing
Vizualizari
456

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

De la inventarea tiparului de către Gutenberg, în jurul anului 1450, miliarde de cărți au fost vândute în întreaga lume de-a lungul secolelor. „Cele mai vândute cărţi din toate timpurile” nu este doar un subiect interesant de parcurs, ci şi un reper pentru cei care au cărţi de vânzare. Raportându-se la titlurile de cărţi incluse în acest articol, vor şti în mod cert că dacă le deţin şi vor să le vândă vor găsi un cumpărător rapid. Acest clasament include mai multe tiluri de cărți şi este fundamentat pe statistici de vânzări.

Cele mai bine vândute cărţi sunt inclusiv în atenţia anticariatelor. Anticariat-Carti.com, de exemplu, face achiziţii de cărţi din toate domeniile, oricât de vechi sau noi ar fi, dar acorda o atenţie deosebită cărţilor care nu rămân mult pe rafturi atunci când sunt repuse pe în vânzare.

Titluri de cărţi în topul celor mai vândute din lume


Biblia, cea mai bine vândută carte din lume: Text sacru de referință pentru religia evreiască și creștină, Biblia cuprinde un set de scrieri foarte variate, Noul Testament și Vechiul Testament. Biblia ebraică (TaNaKh în ebraică) conține 3 părți: Tora, Neviim și Ketuvim. Volumul de exemplare vândute în lume este edificator: peste 5 miliarde de cărți vândute, conform Guinness World Records. De astfel, Biblia este cea mai bine vândută carte din lume din toate timpurile. Este publicată în mai multe limbi și vândută în toată lumea.

Coranul – a două cel mai bine vândută carte din lume: Cărțile religioase sunt cu siguranță cele mai vândute din lume. Coranul, carte sacră pentru musulmani, este până în prezent prima și cea mai veche carte cunoscută în limba arabă.

Micuţa carte roşie” a lui Mao Zedong: Această carte este publicată de Republică Populară Chineză. A fost vândută în peste 800 de milioane de exemplare. Cartea condensează fragmente din discursuri, scrieri și citate ale lui Mao Zedong, președintele simbol al Partidului Comunist în China.

Don Quijote de La Mancha, Miguel de Cervantes: Cartea lui Miguel de Cervantes, intitulată „Ingeniosul Hidalg, Don Quijote de La Mancha”, s-a vândut în peste 500 de milioane de exemplare în întreaga lume.

Xinhua Zidian: Într-o categorie complet diferită, Xinhua Zidian nu este altceva decât un dicționar de limbă chineză. Inevitabil, atunci când o țară are peste 1,3 miliarde de locuitori, este normal ca o carte utilă, educativă, să se vândă atât de bine. Acest dicționar s-a vândut în peste 400 de milioane de exemplare.

A Tale of Two Cities, Charles Dickens: Romanul lui Charles Dickens evocă Revoluția Franceză, între Londra și Paris. „A fost cel mai bun și cel mai rău timp, secolul înțelepciunii și al prostiei…”. O privire asupra acestei pagini sângeroase și chinuite de istorie: de citit! Cartea a fost vândută în peste 200 de milioane de exemplare.

Stăpânul Inelelor: Monumentală, atât în ceea ce privește lucrarea scrisă, cât și adaptareacinematografică, cartea Stăpânul Inelelor al lui JRR Tolkien este o referință esențială în fantezie. S-a vândut în peste 150 demilioane de exemplare .

Micul Prinț: Cu vânzări totale estimate la peste 150 de milioane de lire sterline, cartea lui Antoine de Saint-Exupéry rămâne un pariu sigur și atemporal.

Harry Potter și Piatra Vrăjitoare: Primul volum dintr-o serie lungă și răsunătoare, începutul unei saga făcută celebră pe tot globul, a înregistrat până acum aproximativ 120 de milioane de vânzări.

Hobbitul: Un alt roman al lui JR Tolkien și care precede Stăpânul Inelelor. Un succes răsunător, cu mai mult de 100 de milioane de exemplare vândute.

Anticariat-Carti.com achizitionează aceste cărți și numeroase alte titluri, în cele mai bune condiții, de la vânzători. Dacă ai cărti de vanzare, tot ce trebuie sa faci este să iei legătura cu anticariatul pentru a stabili toate detaliile.