Arad

Anunt Platina Suplimente naturale in Arad

Secom Healthcare Arad comercializeaza suplimente naturale pentru insomnie, slabit, infectii naturale si genitale, alergii, cancer, imunitate, articulatii etc. Daca doriti sa va imbunatatiti sanatatea cu produse naturale sau suplimente nutritive, Secom este aliatul dumneavoastra.

Terapie pentru coloana vertebrala

Terapie pentru coloana vertebrala

Detalii

Telefon
0725734170
Social links
Categorie
Tratamente / Operatii
Modificat
acum 11 luni si 3 saptamani
Apartine de
Slim Line Infratrainer
Vizualizari
218

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Terapie pentru coloana vertebrala in Arad


Singura terapie 100% naturală pentru afecțiunile coloanei vertebrale a ajuns si în Arad. Terapia se adresează tuturor persoanelor cu probleme ale coloanei vertebrale, persoanelor cu probleme de sanatate care doresc sa se trateze natural.

Pe lângă relaxare extraordinară această terapie care include termoterapia cu tehnologia infrarosu, presopunctura, cristalelede jad, cristalele de turmalină, masaj din cap până în tălpi, elongația la cald a coloanei vertebrale, este singura terapie cu efect de corecție a deformarii coloanei: corecția posturii, scolioza, cifoză, spondiloza cervicală, hernie de disc, discuri deplasate, tasare de vertebre.

Deasemenea se elimina cauza problemei si simptomele circulației sanguine deficitare: vase de sânge sparte, varice, dureri de articulatii si de cap, inflamații, cârcei, furnicături, tratează insomniile, constipatia, gastrita, alergii si rinite, astm.

Consultația este gratuită, în urma căreia vă recomandăm numarul si frecventa ședintelor, in funcție de afecțiune dacă aceasta există.

Luna noiembrie cu ofertă 20% reducere din lista de prețuri.

Filtre

Tip: Tratamente

Anunt Diamant EuroInstal - Calea Radnei

EuroInstal Arad - Calea Radnei - tevi, fitinguri cupru, sanitare, accesorii pentru baie
https://euro-instal.ro