Arad

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

Targul Handmade

Detalii targ/expozitie

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 4 ani si 11 luni
Vizualizari
1413

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 1 aprilie 2010 - Sambata 3 aprilie 2010 

Voteaza & Distribuie

Prezentare targ/expozitie

In perioada 1 - 3 aprile, Clubul Nerv va gazdui cea de-a doua editie a Targului Hand-Made, coordonat de Patricia Tulcan, cu sprijinul WWMP. Evenimentul va fi inaugurat joi, 1 aprilie, la ora 12.00 si va aduce in fata aradenilor produse cu specific de Paste - bratari, brelocuri si iepurasi - dar si bijuterii si alte produse handmade, in culori de sarbatoare. Pana in acest moment si-au anuntat prezenta 17 tineri dornici sa isi expuna creatiile dar se preconizeaza ca la eveniment vor participa 25 de expozanti, avand in vedere ca lista de inscrieri este inca deschisa.

Organizatorii au adus lamuriri in ceea ce priveste schimbarea locatiei (prima editie a fost in Clubul Flex), motivand ca au ales Nervul pentru ca "este un spatiu amenajat pentru expozitii, bine iluminat si are o pozitie centrala, favorabila pentru eveniment". Coordonatorul targului, Patricia Tulcan, ne-a asigurat ca aceasta nu va fi ultima editie de Handmade si ca se doreste ca evenimentul sa devina unul constant "care sa stranga aradeni interesati de produse lucrate manual in locatii neconventionale".

Targul va fi deschis in cele trei zile de la ora 12.00 pana la ora 18.00, de la ora 19.00 fiind programate evenimente speciale dedicate evenimentului. Exceptie este ultima zi de targ cand va putea fi vizitat pana la ora 19.00, dupa care toata lumea este invitata la seara de film amator.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro