Arad

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro

Targul de Craciun

Detalii targ/expozitie

Social links
Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
3412

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 1 decembrie 2022 - Duminica 8 ianuarie 202311:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare targ/expozitie

Târgul de Crăciun din Arad


Târgul de Crăciun din Arad, ediția 2022 se va deschide, oficial, în 1 Decembrie și va putea fi vizitat până în 8 ianuarie 2023 iar organizatorii, Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad au început pregătirile pentru amenajarea acestuia, astfel încât să creeze o atmosferă unică pentru a întâmpina cea mai așteptată perioadă din an, cea a sărbătorilor de iarnă.

În seara zilei de 1 Decembrie va avea loc inaugurarea târgului cu un concert de muzică ușoară, însă organizatorii vor oferi posibilitatea comercianților să înceapă prezentarea și vânzarea mărfurilor imediat după ce se vor instala în căsuțe, înainte de data prevăzută pentru deschiderea oficială.

Târgul de Crăciun din Arad, ediția 2022 va avea două zone de interes: zona din fața Palatului Administrativ, unde va fi amenajat bradul de Crăciun și unde vor fi montate ornamente și decorațiuni luminoase și nu numai.
Cea de-a doua zonă a târgului va fi în Parcul „Mihai Eminescu“, în spațiul din jurul Crucii Martirilor, unde, pe lângă scena pentru concerte vor fi amplasate căsuțele și un loc special destinat copiilor.

Un număr de aproximativ 60 de agenți economici, cu preponderență din municipiul și județul Arad, au primit spații pentru comercializarea produselor la târg. La târg vor putea fi găsite preparate culinare diverse, vin fiert, dulciuri, cadouri, jucării, produse hand-made, decorațiuni, produse artizanale.

Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro