Arad

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/

Tamplarie aluminiu pentru constructii moderne si rezistente

Tamplarie aluminiu pentru constructii moderne si rezistente. De ce sa faci o astfel de alegere?

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
1078

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Orice constructie cu tamplarie aluminiu va fi, din start, una mai rezistenta in timp si cu un aspect exterior care nu se degradeaza. Acest material a revolutionat industria constructiilor si amenajarilor interioare datorita rezistentei si usurintei cu care poate fi utilizat in aproape orice fel de constructie.

De ce este aluminiul un material atat de popular in tamplarie?


Daca pana acum cateva decenii puteam spune ca lemnul era materialul preferat in constructii pentru ca avea o rezistenta mare, si ne referim doar la lemnul de calitate superioara si de esenta, tare, in ultimii ani acesta a fost rapid devansat, in special in constructiile moderne, de aluminiu.

Motivele sunt numeroase, iar pretul, unul mai mic, nu este principalul dintre ele. In primul rand, tamplaria din aluminiu se deterioreaza mai greu decat lemnul, indiferent de spatiul in care este amplasata. Acest tip de tamplarie Izoleaza fonic si are un aspect care poate, cu usurinta, imita materialul lemnos. In prezent, majoritatea caldirilor de birouri nou construite sunt din sticla securizata si rame din aluminiu. Materialul este extreme de popular in domeniul constructiilor, in randul arhitectilor, constructorilor si specialistilor de design interior din lumea intreaga, iar cele mai frecvente argument aduse in favoarea utilizarii lui le vom prezenta in continuare.

25% din aluminiul produs la nivel mondial este utilizat in constructii, fiindca este un material tare, putin predispus la coroziune sub influenta diferitilor factori de mediu si utilizare, nu este toxic si poate fi manipulat in diverse forme, revolutionand industria constructiilor, fiind folosit in procent de 25% in constructiile din intreaga lume. Materialul reprezinta o unealta care nu cunoaste mari limitari atunci cand este in mainile unui architect,care are multiple moduri de a-l folosi, mai numeroase decat in cazul lemnului, otelului sau plasticului.

Cine a inventat aluminiul?


Il foloseste toate lumea, dar cine a creat acest material modern, fara de care industria constructiilor si amenajarilor interioare ar fi mai saraca? La inceputul secolului trecut, aluminiul era un material foarte costisitior, utilizat in inginerie. Totul s-a schimbat dupa anii 1920, cand procesul de electroliza a schimbat modul in care aluminiul era produs si, in consecinta, a redus semnificativ costurile acestuia. Metalul a devenit foarte utilizat, in special pentru construirea acoperisurilor, dar si pentru construirea diverselor decoratiuni interioare. Prima cladire in care aluminiul a fost utilizat in mari cantitati a fost Empire State Building din America, construita in 1931, devenind cea mai inalta cladire din lume, pana in anul 1970 cand a fost devansata.

Aluminiul a fost folosit in construirea bazei cladirilor dar si a interiorului acestora


In anii 1940, s-a realizat un transfer al domeniilor in care materialul era utilizat, de la constructii gigant la avioane. Tot cu timpul, a inceput sa fie folosit in alte constructii inalte, precum si in construirea podurilor, datorita rezistentei pe care o are si durabilitatii in timp. In prezent, aluminiul continua sa fie cel mai folosit material pentru ferestre, usi, acoperisuri sau scari. In diverse culori si cu o izolare fonica perfecta, tamplaria din aluminiu e alegerea ideala pentru orice casa.

Securit International este firma care fabrica tamplarie aluminiu de mai bine de 25 de ani pe piata din Romania, remarcandu-se prin serviciile personalizate pe care le ofera clientilor sai, dar si prin calitatea materialelor utilizate pentru diversele constructii.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro