Arad

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro

Tamplaria PVC ideala pentru fiecare casa primitoare

Tamplaria PVC – ideala pentru fiecare casa primitoare. Alegerea potrivita pentru un confort sporit

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Apartine de
Agentia Fortin
Vizualizari
668

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

In ceea ce priveste tipul de matarial si fabricarea noilor ferestre, putem opta cu incredere pentru tamplarie PVC, datorita marii ranspandiri din intreaga lume si calitatii garantate. Ceea ce este esential in alegerea ferestrelor este calitatea si metoda de fabricare a profilelor acestora. Cu cat profilul ferestrei este mai bun, cu atat este mai eficienta in ceea ce priveste izolatia termica si fonica, oferind protectie impotriva incendiilor fiind rezistenta la foc, materialul reactionand astfel incat sa impiedice extinderea acestuia.

Tamplarie PVC – alegerea perfecta in orice situatie


Ferestrele din material PVC sunt extrem de rezistente, avand proprietati exceptionale si calitate superioara, eficienta energetica fiind cea mai remarcabila caracteristica a acestora. Ferestrele din PVC sunt sigilate in mod ideal, reducand consumul de energie in timpul incalzirii din perioada iernii, avand o izolatie fonica excelenta. Tamplaria PVC asigura cele mai bune proprietati termice, economiseste energie si ofera durabilitate, dupa cum demonstreaza producatorul Extruplast, unul dintre cei mai importanti din intreaga Europa de Est.

Calitatea si metoda de realizare a profilului ferestrelor – pe langa sticla – joaca un rol decisiv. Cu cat profilul acestuia este mai calitativ, aceasta va fi mai eficienta in ceea ce priveste principalele sale proprietati. Acestea au proprietati excelente si sunt de calitate superioara. Tamplaria PVC reduce nevoia de incalzire suplimentara in timpul iernii si de racire in timpul verii, datorita sticlei de cea mai buna calitate.

Datorita materialelor folosite, ferestrele au proprietati excelente de izolare termica. Au performante exceptionale atunci cand vine vorba de protectia impotriva zgomotului, astfel ca sunt solutia perfecta pentru dumneavoastra daca locuiti intr-o casa expusa sunetelor din exterior. Tamplaria PVC Extruplast este extrem de rezistenta la toate conditiile meteorologice precum caldura, frig, ploaie sau vant, fiind si foarte usor de intretinut.

PVC – cel mai avantajos material pentru ferestre


Indiferent de arhitectura casei, ferestrele pot fi personalizate. Paleta de culori este variata, iar nuantele pot fi alese in functie de preferintele fiecarui client. Tamplaria PVC este foarte avantajoasa in ceea ce priveste costurile, atat la achizitie cat si pe tot parcursul ciclului de viata. In comparatie cu tamplaria de lemn, aceasta este cu aproximativ 20 - 30% mai ieftine. Datorita faptului ca ajuta la economisirea energiei si a intretinerii, costurile sunt reduse pe termen lung. Spre deosebire de ferestrele fabricate din alte materiale, tamplaria PVC se distinge prin rezistenta indelungata. Este o investitie excelenta si, de asemenea, ajuta la mentinerea valorii unei proprietati.

Beneficiile alegerii tamplariei din PVC sunt numeroase. Printre acestea se numara:

  • Extrem de practice;
  • Proprietati foarte bune de izolare;
  • Protectie impotriva fenomenelor meteo;
  • Izolatie fonica excelenta;
  • Suprafata usor de intretinut.


De unde puteti achizitiona ferestre din PVC Extruplast?


Securitinternational.ro este o companie care ofera produse fabricate de principalul producator, Extruplast, unul dintre cei mai importanti din Europa de Est. Pe masura ce a crescut cererea clientilor, compania s-a extins si a oferit o game din ce in ce mai variata de produse fabricate din sticla, necesare pentru designul interior. Toate aceste produse sunt disponibile intr-un singur loc. Echipa Securit International da dovada de profesionalism prin calitatea serviciilor si a produselor la preturi corecte, dar si prin rapiditate – datorita finalizarii tuturor lucrarilor inainte sau la termenul stabilit.

Sediul central al magazinului Securitinternational.ro se afla in Bucuresti, pe strada Agricultori, nr. 113. Pentru comenzi, sunati la numarul de telefon: 07213213176, iar specialistii se vor ocupa de tot ce ai nevoie.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389