Arad

Sunt păcănelele mai ușor sau mai greu de învins în 2021?

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Vizualizari
250

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În timp ce sunt cele mai populare jocuri dintr-un cazino fizic sau online, păcănelele sunt și printre cele mai ușor de jucat jocuri de cazino, implicit și cel mai ușor de învins. Trebuie doar să fii perseverent pentru a putea învinge aproape orice slot de pe piață. Sunt foarte volatile și se pliază după orice stil de joc. Dacă RTP-ul este în favoarea jucătorilor, aceste sigur vor ieși în pierdere. Evident, au evoluat de-a lungul timpului și nu mai putem spune că păcănelele au rămas același joc de care ne bucuram și acum 15 ani. În acest articol aflăm cât de ușor este în 2021 să câștigi lupta împotriva unui slot.

De ce păcănelele sunt mai ușor de învins în 2021

Nu spunem că dacă vei începe acum o sesiune de pariere la jocuri cu păcănele cu fructe gratis, vei avea șanse enorm de mari să câștigi sau că lupta va fi foarte ușoară, dar există o serie de motive pentru care este mai convenabil să te joci acum la sloturi decât în trecut. Iată de ce:

RTP crescut - Rata de returnare a câștigurilor către jucători a fost îmbunătățită treptat puțin câte puțin de-a lungul anilor atât în cazinourile online cât și în cele offline. Dezvoltatorii de astfel de produse au înțeles că jucătorii de cazino vor putea fi convinși să joace numai dacă primesc mereu jocuri cu șanse mai mari de câștig. Dacă privim în trecut acum 20 de ani, cel mai mare RTP nu depășea 94%, dar acum suntem foarte obișnuiți cu o rată de 96% sau chiar 97% și aici vorbim despre media valorilor.

Informația este la vedere - Oferind jucătorilor oportunitatea de a alege ce și cum să joace a oferit credibilitate unor sloturi și unor nume de dezvoltatori celebri din industrie. Mediul online are un atuu foarte important pe care cazinourile fizice nu îl implementează încă. În mediul online, dezvoltatorii au plasat informații legate de RTP pe orice website făcând publice procentele de returnare, lucru care în cazinourile fizice nu se întâmplă.

De ce să te joci într-un cazino fizic unde nu știi ce șanse de câștig ai la un slot când o poți face online cu șanse mai mari?

Bonusuri mai mari - Bonusurile au devenit din ce în ce mai importante cu fiecare an care a trecut. Dacă înainte de era internetului, cazinourile îți ofereau băuturi gratuite, bilete la evenimente sau alte recompense materiale chiar în timpul sesiunii, mediul online face pentru tine un lucru la fel de important, îți oferă bonusuri în bani, premii la turnee și bonusuri în bani cash mult mai mari decât acum 10 ani.

De ce păcănelele sunt mai greu de învins în 2021?

RTP-ul și bonusurile sunt arme care vor fi mereu alături de tine în noua eră a păcănelelor, dar sunt și câteva scuturi care vor pune în balanță evoluția șanselor de câștig la sloturi.

Volatilitate mai mare - În ceea ce privește păcănelele, acestea funcționează sub câteva criterii care dictează frecvența liniilor câștigătoare. Unul dintre aceste criterii este volatilitatea care poate fi mică sau mare. Dacă volatilitatea este mică, experiența de joc va fi foarte plăcută, iar slotul va oferi foarte multe plăți, la perioade scurte de timp, dar banii și sumele câștigate nu vor fi foarte mari. Acum, majoritatea sloturilor au o volatilitate mare, ceea ce înseamnă că liniile câștigătoare vor veni mai rar, dar cu premii mai mari.

Totul se bazează pe funcțiile bonus - Lucru foarte adevărat. Majoritatea jucătorilor care încep o sesiune de păcănele vânează mereu funcția specială care poate acorda câștiguri foarte mari. Cei mai mulți pariori vor juca în pariu maxim riscând foarte mulți bani doar pentru a încerca să prindă o specială cu un multiplicator mare pentru a retrage câștiguri uriașe.

Cum este și normal, acest lucru se întâmplă foarte rar. Funcțiile speciale oferă o experiență mai plăcută și oferă o satisfacție pe care nu o simți altfel, dar este puțin ciudat să rotești tamburii pentru 2 ore doar pentru a ajunge la o specială.

Câștiguri mai mici decât rotirea - Aici este o discuție foarte delicată și importantă. Foarte mulți jucători nu înțeleg că acele păcănele nu ar trebui jucate. Când tu pariezi 5 RON pe fiecare rotire, iar plata celei mai mici rotiri este de 1 RON, teoretic mergi foarte mult timp în pierdere. Aici intervin efectele grafice care sunt foarte plăcute și te felicită pentru câștig, dar defapt nu ai făcut decât să pierzi 4 RON.

Până la urmă ai șansa de a câștiga la păcănele?

Luând în calcul tot ceea ce am enumerat mai sus, concluzionăm că șansele de câștig chiar au crescut atât pentru cazinourile care oferă sloturi online, dar și offline. RTP-ul este puțin mai mare, numărul de linii de plată este mult mai mare, iar jackpot-urile progresive sunt oferite mai frecvent. Fii mereu atent la RTP și la valoarea acestuia. Dacă depășește 95%, să știi că merită să joci câteva runde.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306