Arad

StylishCircle – cel mai complex site românesc de fashion

StylishCircle – cel mai complex site românesc de fashion

Detalii anunt

Web
https://www.stylishcircle.ro/reduceri/
Social links
Categorie
Anunturi vanzari diverse
Modificat
acum 8 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1109

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Shoppingul online reprezintă soluţia ideală când timpul liber devine o noţiune abstractă. Pe lângă relaxare şi bucurie instanta beneficiile shoppingului online sunt multiple. Putem numi StylishCircle.ro ca fiind cel mai complex site de fashion (portal care contine multiple produse din categoriile haine, incaltaminte, accesorii, dar si produse precum cele cosmetice) din România, în condiţiile în care acesta oferă nu doar posibilitatea achiziţionării celor mai trendy articole vestimentare, punând la dispoziţia userilor zeci de mii de produse, ci şi crearea de colaje cu ţinute fancy, sau publicarea de stylenapuri – postarea ţinutelor proprii.

Desigur, toate aceste activităţi de pe site sunt recompensate cu puncte, care ulterior se pot transforma în vouchere de cumpărături. Astfel, iubitorii de fashion care se implica vor avea numai de câştigat.

Pe scurt StylishCircle.ro a luat naştere în toamna acestui an, la mai bine de 1 an de la lansarea oficială a StylishCircle.com, dar şi a versiunii nemţeşti StylishCircle.de. A venit rândul romanilor să se bucure de un site profesionist, unde pot găsi piese extrem de intersante de la branduri renumite precum Alexander Wang sau Versace şi să îşi promoveze stilul personal.