Arad

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Somiere de pat electrice

Somiere de pat electrice pentru somn linistit

Detalii anunt

Telefon
0745631079
Social links
Pret
250 EUR
Categorie
Anunturi mobila si accesorii
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Apartine de
Protege Parol
Vizualizari
508

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Somiere de pat electrice in Arad

Paturile reglabile electrice au devenit o alegere din ce în ce mai populară în ultimii ani. Odată asociate cu paturile de spital, paturile reglabile vin acum într-o mare varietate de modele și stiluri contemporane, potrivite pentru toate categoriile de vârstă. După cum este descris în nume, vă puteți ajusta patul reglabil în orice poziție doriți. Sunt extrem de confortabili, ceea ce înseamnă că veți dormi ca și cum nu ați mai avut niciodată! În plus, saltelele folosite pe paturile noastre sunt pe bază de spumă, ceea ce înseamnă că pot lua forma în funcție de somn, astfel încât întregul corp din cap până în picioare să fie bine susținut.

Paturile reglabile electrice pot oferi o alinare temporară fericită de durerile articulare, cum ar fi durerile de spate și artrita. Să te afli într-o poziție de somn confortabilă îți poate îmbunătăți fluxul de sânge și circulația, ceea ce poate ușura durerile articulare. Poate doriți să luați în considerare luxul suplimentar al masajului încorporat, care vă poate ajuta, de asemenea, să vă calmați articulațiile.

Dacă aveți probleme de mobilitate, paturile reglabile electrice pot fi o modalitate valoroasă de a vă păstra independența cât mai mult timp. La simpla apăsare a unui buton puteți ajusta patul într-o poziție care vă este cea mai confortabilă, fără a avea nevoie de asistența din partea nimănui. Cu controale ușor de utilizat, puteți coborî sau ridica lent, ceea ce este deosebit de util dacă trebuie să petreceți perioade lungi de timp în pat și doriți să vă păstrați confortabil.

Filtre anunt

Gen mobila: Somiere

Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro