Arad

Solutii eficiente pentru inlaturarea cearcanelor

Solutii eficiente pentru inlaturarea cearcanelor

Detalii

Categorie
Tratamente / Operatii
Modificat
acum 4 ani si 5 luni
Vizualizari
1159

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Solutii eficiente pentru inlaturarea cearcanelor

Inestetice, suparatoare, enervante chiar, cearcanele nu fac parte din reperele frumusetii. Trucurile de acoperire ale cearcanelor sunt diverse si uneori chiar eficiente cat timp fondul de ten si corectorul sunt pe suprafata tegumentului. Dar nu ar fi minunat sa avem o fata atragatoare chiar si atunci cand nu suntem machiate?!
Zonele inestetice de sub ochi au forme si culori diferite. De aceea, modul in care pot fi estompate se stabileste, dupa o examinare atenta, de catre dermatolog.

Tipul de cearcane dicteaza alegerea tratamentului corect: peeling, acid hialuronic, carboxiterapie, blefaroplastie.
Atunci cand se decide tipul de terapie, solicitati medicului sa argumenteze de ce a optat pentru acel tratament incat sa intelegeti mai bine ce procedura urmeaza sa faceti si ce asteptari sa aveti.
Spre exemplu, aunci cand se recomanda utilizarea acidului hialuronic trebuie sa primiti informatii despre tipul substantei folosite, tehnica de injectare, posibilele reactii secundare, durata efectului.

Gama de substante cu acid hialuronic special pentru cearcane este restransa dar foarte bine definita. Nu acceptati produse care nu au indicatie speciala pentru cearcane. Riscul este de inrautatire a aspectului pe termen lung, aparand edeme si denivelari inestetice.

Tehnica de injectare este foarte importanta si necesita experienta. Tehnica optima este cu canula.
Reactiile secundare nu sunt neglijabile si, in mod corect, va vor fi expuse inaintea injectarii.
Durata efectului este intre 9 si 14 luni, in functie de produsul utilizat si de caracteristicile individuale ale organismului.

Filtre

Tip: Tratamente