Arad

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/

Soluții digitalizate AttoSoft care te ajută să bifezi performanța în agricultură!

Soluții digitalizate AttoSoft care te ajută să bifezi performanța în agricultură!

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
738

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Evoluția tehnologiei și soluțiile digitalizate au pătruns și în domeniul agriculturii. Acum, antreprenorii din acest sector pot utiliza soft-uri performante prin care să eficientizeze activitatea agricolă și prin care să asigure o gestionare eficientă a lucrărilor și activităților interne. Pe lângă forță de muncă și utilaje, performanța din sectorul agricol necesită alocarea inteligentă a resurselor și implementarea unor tehnologii avansate care să ajute în luarea unor decizii inspirate.

O soluție ERP eficientă permite înregistrarea unui progres permanent prin identificarea unor mijloace de îmbunătățire a afacerii și de analiză a performanțelor. Sectorul agriculturii poate fi afectat de erorile operatorilor, de timpul alocat operațiunilor repetitive și de o gestiune deficitară a activităților. Printr-un program de gestiune agricultură, antreprenorii din această industrie pot obține informații relevante cu privire la activitatea afacerii lor și un control mai mare asupra acesteia.

Cum stimulează soluțiile informatizate performanța în sectorul agriculturii?
AttoSoft.ro se orientează către performanța din sectorul agriculturii prin dezvoltarea de soluții digitalizate, cum ar fi programul DataLight. Avantajul acestor soft-uri îl reprezintă faptul că pot fi personalizate în funcție de specificul fiecărei afaceri prin contabilizarea și înregistrarea oricărei activități. Antreprenorii se pot confrunta cu mai multe provocări în gestionarea eficientă a activității agricole cum ar fi o productivitate scăzută și imposibilitatea de a identifica motivele reale în timp util sau dificultatea de estimare a costurilor de producție și a prețului de vânzare al produselor. AttoSoft dezvoltă programe software customizate pentru fiecare domeniu de activitate agricolă, bazate pe tehnologii avansate și automatizarea unor operațiuni care în mod normal consumă foarte mult timp.

Care sunt avantajele obținute în urma implementării unui program de gestiune pentru agricultură?
Implementarea unui soft pentru agricultură are în prim plan oferirea unui control sporit asupra activității propriei afaceri și a unei viziuni de ansamblu asupra activității, ceea ce generează o rată mai mare de succes în momentele în care se iau decizii importante. Investiția într-o soluție informatizată dezvoltată de AttoSoft aduce mai multe beneficii pentru afacerile din domeniul agriculturii:

 • gestionarea și automatizarea activității financiar-contabile;
 • reducerea costurilor operaționale pentru activitatea financiar-contabilă;
 • gestionarea aprovizionării și a stocurilor;
 • eficientizarea lucrărilor agricole printr-un management inteligent;
 • primirea de alerte în baza informațiilor cu privire la meteo;
 • primirea de notificări cu privire la efectuarea reviziilor tehnice în cazul transportatorilor de cereale;
 • gestionarea și stocarea documentelor;
 • evaluarea profitabilității culturilor și produselor;
 • monitorizarea lucrărilor și a acțiunilor derulate pe teren sau pe mai multe parcele;
 • centralizarea tuturor informațiilor înregistrate;
 • disponibilitatea unei hărți interactive a terenului administrat.

Optimizarea activității din sectorul agricol este garantată de beneficiile obținute în urma implementării unui soft dedicat gestiunii activităților din acest sector. Antreprenorii au acces rapid la rapoarte, previziuni și date cu privire la profitul afacerii.

AttoSoft propune sisteme informatice personalizate adaptate la cerințele pieței și la evoluția constantă a tehnologiei. Soluțiile de gestiune pentru agricultură se adresează antreprenorilor din acest sector și cooperativelor agricole, transportatorilor de cereale, distribuitorilor și producătorilor de input-uri, precum și comercianților de utilaje agricole.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro