Arad

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro

Sistemele de incalzire in pardoseala electrica - Solutii tehnice si echipamente rentabile si eficiente

Sistemele de incalzire in pardoseala electrica - Solutii tehnice si echipamente rentabile si eficiente

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
1632

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Probabil ati auzit sau citit foarte multe informatii despre sistemele de incalzire in pardoseala. Unele mai putin corecte, altele care apareau mai mult sub forma unor discutii in contradictoriu unde taberele erau impartite intre cei care prefera incalzirea conventionala si cei care utilizeaza de ceva timp incalzire in pardoseala electrica realizata prin intermediul cablurilor incalzitoare extrem de performante si calitative si sunt recomandate sa fie instalate pe timpul primaverii pentru a beneficia pe toata perioada iernii.

Solutii sigure si inteligente oferite de sistemele de incalzire in pardoseala electrica de la IOSOLI IMPEX

Iosoli Impex este furnizor de astfel de solutii de ultima generatie, iar calitatea exploatarii consta in fabricarea sistemului dupa standarde germane si instalarea de catre profesionisti care cunosc tot ce trebuie in legatura cu modul de instalare, functionare si utilizare. Un astfel de sistem de incalzire in pardoseala electrica este special conceput pentru a fi pozitionat direct sub pardoseala sau intr-un strat de amorsa peste pardoseala veche.

Astfel se realizeaza un traseu de cabluri electrice, serpuite, pozitionate la distante egale astfel incat caldura emanata sa fie uniforma. Asadar in urma instalarii sistemului rezulta:

  • Siguranta deplina in utilizare;
  • Eficienta ridicata pe intreaga perioada de exploatare;
  • temperatura constanta ori de cate ori este necesar;
  • Un confort termic peste asteptarile dvs;
  • Economisire de resurse substaniala.

Aceste sisteme sunt capabile sa genereze caldura de care are nevoie orice camin. Asadar fie sunt instalate ca sursa suplimentara de caldura fie reprezinta sursele principale care sa asigure acest lucru. In momentul montajului nu mai este necesar sa se instaleze si sisteme auxiliare fata de cum este cazul incalzirii in pardoseala prin intermediul circuitelor din materiale precum pexalul prin care circula agentul termic. In ceea ce priveste siguranta, aceasta este totala. Cablurile instalate sub pardoseala sunt complet izolate asadar chiar si in cazul in care sunt instalate intr-un mediu umed asa cum este baia sau se produc inundatii, atat utilizatorul cat si sistemul este complet protejat.

Iosoli Impex vine in intampinarea necesitatilor dvs. cu solutiile potrivite

Solutiile oferite de Iosoli Impex sunt proiectate astfel incat sa ofere o rezistenta si o durabilitate de zeci de ani in conditii optime, asadar, daca doriti sa instalati incalzire in pardoseala electrica trebuie sa stiti ca in comparatie cu sistemele conventionale singurele emanatii pe care le realizeaza sunt cele termice. In plus, randamentul oferit se va vedea in mod evident la primele facturi. Sunt sigure, nu provoaca radiatii, nici campuri magnetice si este un sistem potrivit mai ales pentru familiile cu copii mici.

Mai multe detalii puteti sa aflati accesand website-ul nostru: degivrare-incalzire-electrica.ro unde puteti gasi informatii tehnice detaliate prin care sa va puteti da seama daca sunt potrivite cu necesitatile pe care le aveti in materie de incalzire. Daca aveti intrebari suplimentare sau doriti sa plasati o comanda ferma, atunci puteti face acest lucru si prin a ne contacta telefonic la numaru de telefon 0722507799
Sau vizitati-ne la adresa: Aleea Costinesti nr. 10, sector 5, Bucuresti.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/