Arad

Anunt Diamant EuroInstal - Calea Radnei

EuroInstal Arad - Calea Radnei - tevi, fitinguri cupru, sanitare, accesorii pentru baie
https://euro-instal.ro

Sisteme de supraveghere video efciente – Salveaza-ti investitia prin cea mai simpla metoda

Sisteme de supraveghere video efciente – Salveaza-ti investitia prin cea mai simpla metoda

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Apartine de
Agentia Fortin
Vizualizari
761

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Daca ai fost victima unui furt, cu siguranta te-ar fi ajutat existenta unui sistem de supraveghere video in apropierea locului undes-a produs acest incident nefericit, pentru a identifica vinovatii si pentru a spori sansele de a recupera daunele materiale. Tot mai multi tehnicieni din domeniul securitatii recomanda instalarea acestor sisteme de supraveghere video, atat in spatiul privat cat si spatiul public.

Aceste tipuri de incidente se petrec pe timpul zilei pe strazi, in centre comerciale aglomerate, in propria locuinta sau in cadrul afacerii pe care o gestionezi. Astazi, exista pe piata oferte variate de sisteme de supraveghere eficiente, la preturi diferite in functie de caracteristicile tehnice.

Afla in timp real ce se intampla in locuinta ta


Daca doresti sa vezi in timp real ce se petrece in locul unde ai instalat sistemul de supraveghere sau sa vizualizezi o inregistrare dintr-un anumit moment al zilei, o poti face acum cu mare usurinta. Camerele false pot fi montate fara ca acestea sa inregistreze video, in cazul in care vrei doar sa intimidezi hotii. Exista echipamente la preturi rezonabile care ofera posibilitatea de a inregistra si memora filmarile video pentru o perioada de 30 de zile.

De asemenea, acestea sunt conectate printr-o aplicatie pe telefonul mobil si poti primi notificare atat tu, cat si compania de paza de protectie in cazul in care se detecteaza miscare in perimetrul supravegheat. Fie ca este exterior sau de interior, utilizarea unui sistem de supraveghere este util in caz de furt sau vandalism. In functie de valoarea obiectelor pe care le detii, tu decizi daca merita sa investesti in sisteme de securitate acum sau daca poti amana momentul pana cand te vei convinge de utilitatea unor astfel de echipamente.

Aspecte de care trebuie sa tii cont inainte de a achizitiona un sistem de supraveghere


  • Aria de acoperire
Determinarea dimensiunilor incaperii unde vrei sa le instalezi este necesara pentru a decide numarul camerelor de supraveghere necesare. Daca detii un spatiu mare, cum ar fi un depozit, este recomandat sa montezi mai multe aparate, in unghiuri care sa acopere cu usurinta intreaga suprafata.

  • Rezolutia

O filmare poate fi inutila daca este inregistrata la o rezolutie mica. In aceasta situatie nu se pot determina detaliile necesare pentru a identifica anumite caracteristici, cum ar fi chipul persoanelor care patrund prin efractie. Inainte de a achizitiona produsul, este indicat sa consulti mai multe oferte si sa ai in vedere specificatiile tehnice alaturi de care sunt insotite.

  • Vizibilitate in intuneric

Cele mai multe patrunderi prin efractie se petrec noaptea. Daca doresti sa reduci la minimum aceste incidente, o camera de supraveghere care iti ofera protectie 24/7 este utila in acest sens. Camerele care dispun de infrarosu inregistreaza imaginea pe timp de noapte. Acesta este un alt aspect pe care trebuie sa il ai in vedere inaintea achizitionarii, deoarece nu toate sistemele dispun de infrarosu.

  • Capacitatea de inregistrare

Poate fi destul de dificil sa administrezi filmarile in fiecare zi, astfel ca un sistem care sa-ti permita stocarea inregistrarilor timp de 30 de zile este mai util decat unul cu o capacitate mai mica de stocare.

  • Posibilitatea conectarii la telefonul mobil

Unul dintre avantajele notabile ale dispozitivelor care dispun de wi-fi consta in conectarea si accesarea de pe telefonul mobil a filmarilor de oriunde exista conexiune la internet.

  • Activarea pe baza de senzor de miscare

Multe dintre modelele existente pe piata consuma foarte multa energie daca functioneaza non-stop, de aceea mai bine te-ai orienta spre un sistem care sa fie actionat printr-un senzor de miscare.

Date de contact
Acceseaza oferta completa de sisteme de supraveghere video din cadrul magazinului online:
www.e-camere.ro
Sau telefoneaza la numerele:
0767 390 475
0765 487 387

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389